Naslovnica Vijesti BiH NOVO U NAŠEM GRADU: Zenica dobija prvi veliki frizerski edukativni centar (FOTO)

NOVO U NAŠEM GRADU: Zenica dobija prvi veliki frizerski edukativni centar (FOTO)

1106
PODIJELI

Saloni ljepote svakim danom bivaju posjećeniji, kako onih jačih polovina, tako i druge, dosta nježnije i ljepše polovine.

Veliki broj je onih salona koji ne pružaju edukaciju budućim frizerima, šminkerima i kozmetičarima, no u Zenici je i tome došao kraj.

Zeničanin Hadis Muračević, popularni i cijenjeni frizer, koji je već dugo godina u ovom poslu, odlučio se za jedan veliki poduhvat te je svom gradu pružiti nešto što se rijetko viđa na našim područjima.

Hadis Muračević 1. aprila sa početkom od 17 sati otvara savremeni veliki frizerski edukativni centar ljepote, koja će nositi naziv “Hadis”, a važno za napomenuti je, da je ovaj centar jedini brendirani centar i salon u gradu od strane firme “WELLA”. Ovaj edukativni centar pružat će ponude i edukacije iz oblasti frizerskih usluga, kozmetike, šminkanja, solarija, a najnovije modne trendove iz dana u dan moći ćete pronaći upravo na ovoj adresi. Prvu edukaciju u Zenici u pomenutom centru obavit će Boris Obreški, poznati beogradski frizer, koji je poznat po tome što je radio frizure Gadafijevoj supruzi, te nakon toga ostvario veliki uspijeh u svijetu mode.

Frizerski edukativni centar “Hadis” nalazit će se na prostoru od 270 kvadratnih metara u novoj zgradi EKOR Komerca u naselju Blatuša u Zenici, što samim tim predstavlja prostorno najveći salon na ovom području.

Kako je istaknuto, svečanom otvaranju, koje je planirano za subotu, 1. aprila 2017. godine sa početkom od 17 sati, prisustvovat će veliki broj osoba iz svijeta mode, politike i showbiz-a.