Naslovnica Vijesti BiH EKSKLUZIVNO PO PRVI PUT U BOSNI I HERCEGOVINI: U Zenicu stiže popularni...

EKSKLUZIVNO PO PRVI PUT U BOSNI I HERCEGOVINI: U Zenicu stiže popularni Boris Obreski! Prijavi se! (FOTO)

245
PODIJELI

Boris Obreski je internacionalni edukator italijanske kompanije “Emmediciotto”. Rođen 1985. godine u Beogradu. Svoje školovanje završava na OMC-u, edukativnoj školi stilista za kosu u Parizu. Boris Obreski je kolorista, stilista i edukator koji posjeduje preko 10 godina iskustva. Posjećivajući seminare širom svijeta i sam je postao jedan od vodećih svjetskih eduktora kompanije svjetskih razmjera “Emmediciotto”.

Kao internacionalni edukator obišao je čitav svijet, a Milano, Moskva, Oporto, Madrid, Pariz, Minsk, Frankfurt, Varsava, Prag, Taipei, Napulj, Majami, Kan, Kopenhagen, Vilnius, Santo Domingo su samo neki od gradova gdje je održao svoje edukacije.

Boris je završio sve specijalizacije evropskog karakteta za obučavanje u svojoj profesiji na visokom nivou. Uz Kompaniju “Emmediciotto”, Boris predaje i edukuje čitav svijet, a živi i radi u svojim salonima u Beogradu. Poznat je po tome što radi sa mnogim poznatim ličnostima iz različitih branši u svojoj zemlji, a u svjetskom show biznisu radio je za Loran Graveru, Versace-a, Roberta Cavalli-a, Omegu, te je ujedno jedan od frizera prestižnih modnih događaja.

Tim povodom, ovaj svjetski i modni ekspert, u Zenicu dolazi u nedjelju, 11. juna 2017. godine u prvi veliki frizerski edukativni studio “Hadis” u Zenici, gdje će održati edukaciju u svrhu pokazivanja najtraženijih tehnika kolora (balayage – ombre – hair painting – hat technique – 4 for revolution), korak po korak uz detaljno objašnjenje rada i tehnike koja se upotrebljava u svakodnevnom radu.

Važno je naglasiti da je Boris nastupao više puta na sajmu “Kosmoprof” u Bolonji, najvećem frizerskom sajmu na svijetu, a ove godine 11. jula, nastupa na “Kosmoprofu” u Las Vegasu u ime kompanije “EMMEDICIOTTO”.

Svi zainteresovani frizeri i frizerke sa područja kompletne Bosne i Hercegovine imaju mogućnost da učestvuju na ovoj edukaciji. Broj mjesta je ograničen na 40, te tako požurite da budete jedni od sretnika koji će pratiti rad ovog svjetskog modnog umjetnika.

Detaljnije informacije i rezervacije možete dobiti od organizatora ove edukacije, zeničkog frizera Hadisa Muračevića na broj telefona: 063/486-783.

Vidimo se u nedjelju, 11. juna 2017. godine u frizerskom edukativnom studiju “Hadis” u zgradi Ekor Komerca u Blatuši u Zenici. Požurite! Broj mjesta je ograničen!