Naslovnica Lifestyle Ovo je najjeftiniji način kako se riješiti celulita brzo i efikasno

Ovo je najjeftiniji način kako se riješiti celulita brzo i efikasno

139
PODIJELI

Sve što vam treba je najobičnije ulje za bebe koje možete kupiti za manje od 5 KM u svakoj trgovini i vlastiti prsti.

Radi se o mehaničkoj masaži koja pomaže kod nakupljanja vode u tijelu, tj. oslobađa tijelo od suvišne tekućine i razbija nakupine celulita. Uz to zateže kožu.

Odlična je u rješavanju nakupina celulita, potiče protok krvi i oslobađanje toksina iz tijela. Ovakva vrsta tretmana u borbi protiv narančine kore je jedna od najučinkovitijih, i daleko jeftinija od svih drugih. Osim toga, vrijeme i tempo masaže određujete sami, piše 24sata.hr.

Postupak:
Usvojite naviku svaki dan izmasirati kritična područja na tijelu 15-ak minuta, na primjer, dok ležite na kauču i gledate omiljenu seriju. Nanesite malo ulja na kožu (bolje je od kreme jer se ne upija tako brzo) pa se masirajte kružnim pokretima prstima i dlanovima (kombinirajte). Sami ćete osjetiti koliki pritisak vam je najugodniji i toga se držite.

Pazite da kožu ne pritišćete prejako jer vam mogu nastati masnice, a i koža se može oštetiti. Uz masažu možete prakticirati i lagano štipkanje kože, i to pomaže da se ubrza cirkulacija.
I zapamtite, ako odvojite više od 15 minuta vremena za masiranje kritičnih područja, celulit će nestati još brže i bit ćete

vecernji.ba