Naslovnica Zabava Svi pričaju o fotografiji ovoga para, vidite li vi zbog čega?

Svi pričaju o fotografiji ovoga para, vidite li vi zbog čega?

25
PODIJELI

Korisnica pod imenom Jazzy objavila je fotografiju na Instagramu sa svojim suprugom te su brzo postali hit na internetu.

Mnogi kada vide fotografiju ovoga para prvo će se vjerojatno zapitati ‘Što on vidi u njoj?’ ili ‘Kako je ona mogla pronaći nekoga tako zgodnog?’, no ono zbog čega ova fotografija plijeni pozornost javnosti je upravo suprotno od takvih zločestih pitanja.

Fotografiju je na Instagramu objavila korisnica pod imenom Jazzy, a na njoj su ona i njezin suprug koji su u braku 14 godina i zajedno imaju dvoje djece. – Sve ove godine ovaj čovjek je volio svaku oblinu i svaku striju na mom tijelu. Nikada mi nije bilo jasno zašto. Kako može voljeti nešto što nije ‘savršeno’? Kako muškarac koji je rođen zgodan može voljeti nekoga poput mene. Nemam ravan trbuh, tresem se kada hodam, a ako potrčim po stepenicama moje tijelo ‘zaplješće’. No, sada vidim da imam ‘savršeno’ tijelo. Svaka oblina i strija koje su na meni su jednostavno savršene da bi nas oboje činile sretnima – napisala je u potpisu pod fotografiju ova majka i time zaradila hiljade ‘lajkova’.

cafe.ba