Naslovnica Show David i Victoria Beckham proslavili 18. godišnjicu braka: Zajedno smo jer se...

David i Victoria Beckham proslavili 18. godišnjicu braka: Zajedno smo jer se volimo

123
PODIJELI

Jedan od najpoznatijih parova današnjice David i Victoria Beckham proslavili su i obilježili osamnaestu godišnjicu braka u Irskoj.

David i Victoria, u javnosti poznati po nadimcima Posh i Becks, objavili su na Instagramu fotografije koje su obilježile ključne dijelove njihove veze.

Prvo je Victoria postavila fotografiju s njihovog vjenčanja, na kojoj David drži sina Brooklyna. Nakon toga je David postavio fotografiju na kojoj su on i Victoria u kožnim jaknama i hlačama, a ispod je napisao “Sretna godišnjica nevjerovatnoj ženi, majci i poslovnoj ženi”.

“Kad god nam je teško razgovaramo, jer se međusobno najbolje poznajemo. Da li smo ostali zajedno jer smo brend? Naravno da ne. Zajedno smo jer se volimo, jer imamo četvero nevjerovatne djece”, rekli su Victoria i David ranije govoreći o ključu uspjeha njihove veze.

Victoria Adams i David Beckham upoznali su se 1996. godine, u vrijeme kada je Victoria s ostalim članicama britanskog benda Spice Girls uživala veliku slavu. Njihove pjesme postale su najslušanije na muzičkim listama, a singl “Wannabe” zarazio je sve slušatelje. David je tada imao uspješnu fudbalsku karijeru kao igrač Manchester Uniteda.

klix.ba