Naslovnica Sport Nogomet Pozitivne promjene u NK Travnik: Prodaja članskih kartica i navijačkih rekvizita na...

Pozitivne promjene u NK Travnik: Prodaja članskih kartica i navijačkih rekvizita na Gradskom trgu svakog vikenda (VIDEO)

29
PODIJELI

I dok stručni štab kompletira igrački kadar za predstojeću sezonu, nova Uprava NK Travnik ubrzano radi na promociji kluba i povratku navijača na stadion Pirota.

I navijači su prepoznali pozitivne pomake, pa je tako na posljednjoj prijateljskoj utakmici protiv Novog Travnika veliki broj simpatizera došao pružiti podršku vezirskom timu. Šaban Baltić Travnik prati više od dvadeset godina i redovno dolazi na Pirotu, ali putuje i na gostovanja. Kazao nam je da daje podršku novom rukovodstvu i da se nada kako će se Travnik ponovo vratiti u Premijer ligu BiH.

Članovi Uprave NK Travnik pozvali su sve navijače i simpatizere da pomognu klubu kupovinom članskih karti i navijačkih rekvizita. Svakog vikenda promo štand NK Travnik sa promoterkama bit će postavljen na centralnom gradskom trgu, tako da će svi ljubitelji Travnika imati mogućnost kupiti neki od rekvizita i učlaniti se u klub.