Naslovnica Show Film Urnebesna komedija “Mame u provodu” od 10. augusta u našim kinima

Urnebesna komedija “Mame u provodu” od 10. augusta u našim kinima

408
PODIJELI

Obavještavaju se ljubitelji filma da će hit film “MAME U PROVODU” (FUN MOM DINNER) početi da se prikazuje od četvrtka, 10. augusta u bh. kinima.

Karte za projekcije filma su puštene u prodaju i mogu se kupiti na blagajnama kina.

Ne propustite najbolji provod ovog ljeta u veseloj komediji MAME U PROVODU! Sjajna kino zabava sa puno smijeha, zagarantovana je uz glavne akterke (Toni Collette, Molly Shannon, Katie Aselton, Bridget Everett), koje će tokom jedne lude noći upasti u niz neočekivanih situacija.

U jednom trenutku, Emily (Katie Aselton) prestaje da bude „Emily“ – izuzetno uspješna advokatica, snažna i strastvena žena – i postaje jednostavno majka. Njena djeca i muž su sjajni, ali u životu je potrebno nešto više od pelena i dana za druženje sa porodicom, zar ne?!Kada ostale mame koje viđa u predškolskom, predlože izlazak sa puno bijelog vina, Emily je ZA! Ona čak sa sobom u provod vodi i svoju nevoljnu drugaricu Kate (Toni Collette). Sve počinje sa tračevima i ogovaranjem, ali pretvorit će se u veče koje ove dame nikada neće zaboraviti (iako su sve poprilično opijene).

Trailer filma pogledajte na linku: