Naslovnica Zabava Ljepotice (FOTO) Baka oduševila! Obojila kosu u plavo i sa stilom proslavila 98....

(FOTO) Baka oduševila! Obojila kosu u plavo i sa stilom proslavila 98. rođendan!

86
PODIJELI
Foto: Cara Lynn Photography

Mislite da proslava 98. rođendana i nije pretjerano zabavna? Možda i nije, osim ako je slavljenica jedna posebno zanimljiva baka iz američke savezne države Maryland.

Gladys Weikle svoj je veliki rođendan prošlog mjeseca proslavila u velikom stilu, a u organizaciji je pomogla njezina 29-godišnja unuka Shannon koja je angažirala fotografkinju Caru McGilvery da ovjekovječi zabavu. Neuništiva Gladys spremno je pozirala okružena raznobojnim balonima, sa čašom prošeka u ruci i odjevena u preslatku suknju od tila.

Da bi zabava bila potpuna, bilo je i konfeta te torte u ombre stilu koju je baki za rođendan napravila Shannon. Kako bi sve bilo u plavo-ljubičastim tonovima baka Gladys obojila je u kosu u iste boje. – Bila sam ganuta i iznenađena jer sam prvo mislila da ovo dvoje djece žele da radim gluposti.

Torta je bila izvrsna! – kazala je Gladys i dodala kako se odlično provela. – U životu sam bila na puno dobrih zabava, no ova je vjerojatno najbolja jer sam dobila svu pažnju – zaključila je. – Moja baka je puna ljubavi i s njom se savršeno slažem. Uvijek se dobro zabavljamo, ona jednostavno zrači ljubavlju i uvijek privlači dobre ljude.

Ove fotografije ću zauvijek čuvati jer su uspjele dočarati upravo njezin ‘ludi’ duh – rekla je Shannon. Fotografkinja Cara ispričala je kako je tijekom snimanja baki Gladys predložila da glumi kako prošek pije iz boce. – Poslušala me, ali nije glumila! Bocu je prinijela ustima i bez kompleksa kroz smijeg počela piti. Mislim da svi trebamo težiti da budemo takvog nevjerojatnog duha kada ostarimo – rekla je Cara, koja je fotografije s rođendana objavila na svojem Facebooku.

24sata.hr