Naslovnica Zabava Mlada majka želi na operaciju: “Pomozite, grudi mi rastu cijeli život i...

Mlada majka želi na operaciju: “Pomozite, grudi mi rastu cijeli život i ne znam hoće li stati…”

208
PODIJELI

Australki Sheridan Larkman (23) grudi su tolike da više ne stanu u industrijski proizvedene grudnjake već ih mora posebno dati šivati. Grudi su joj počele rasti kad je imala samo osam godina, a s 10 godina već je imala ‘trojke’.

Bujaju cijeloga života, kaže, i ne zna hoće li prestati. Zbog toga se okrenula skupljanju novca na internetu kako bi skupila za operaciju i napokon smanjila grudi. Majka dvoje djece zbog veličine svojih grudi često trpi zlostavljanja muškaraca koji smatraju da joj smiju dobacivati ljigave komentare, zuriti u nju i upirati prstom.

Na društvenim mrežama često dobiva poruke očajnika koji je traže da im pošalje fotografije na kojima je gola. – Ako mi se nazire i najmanji dio dekoltea, brinem se zbog svoje malene djece. Ponekad ne možeš tome pomoći, moja djeca su tome izložena, bojim se da će pomisliti da je normalno da se muškarci tako razgovaraju s njima jednog dana – rekla je, prenosi News.com.au.

Na stranici GoFundMe se nada prikupiti 10.000 dolara za operaciju smanjivanja grudi zbog kojih trpi i velike bolove u leđima, a dijagnosticirana joj je i skolioza, to jest, zakrivljenje kralježnice.

24sata.hr