Naslovnica Nekategorisano FK Sarajevo se vrijedno sprema za susret sa Vitezom (FOTO)

FK Sarajevo se vrijedno sprema za susret sa Vitezom (FOTO)

16
PODIJELI

U posljednjoj prvenstvenoj utakmici u ovoj godini, Fudbalski klub Sarajevo gostovati će Vitezu. Utakmica je na rasporedu u nedjelju, 10. decembra sa početkom u 13 sati.

Naši fudbaleri, vrijedno sa spremaju za utakmicu, a svoja očekivanja nam je prenio Joachim Adukor, prvotimac koji je u posljednjoj ligaškoj utakmici protiv Borca postigao i svoj prvi gol u dresu našeg kluba.

“Atmosfera nakon utakmice protiv Borca je dobra. Vrijedno se spremamo. Vrijeme nije naročito povoljno i očekuju nas sigurno teški uslovi u nedjelju. Međutim, vjerujem u ekipu. Imamo kvaliteta dovoljno u ovom trenutku da dođemo do pobjede. Želimo polusezonu zaključiti na najbolji mogući način, a to je pobjeda. Nadam se našoj dobroj igri.”, rekao je Adukor, koji će večeras u 19 sati boraviti na druženju sa navijačima u Bordo kućici na Sarajevo Holiday Marketu/ Park Hastahana.

Današnjem treningu prisustvovali su svi igrači, a fotografije pogledajte klikom na LINK. Dodajmo i to da će susret između Viteza i Sarajeva biti u direktnom TV prenosu na MOJA TV.