Naslovnica Vijesti BiH GRADSKA ARENA “HUSEJIN SMAJLOVIĆ” ZENICA: BH Festival YouTubera sa Sajjrom

GRADSKA ARENA “HUSEJIN SMAJLOVIĆ” ZENICA: BH Festival YouTubera sa Sajjrom

783
PODIJELI

U organizaciji neformalne grupe građana u sastavu Mahir Kadrić, Adisa Đulan, Mirsad Poljo, Senahid Ramić i Jasenka Bitić-Ramić, organizovat će se prvi događaj ovakvog tipa u Zenici za ljubitelje društvenih mreža, pod nazivom “BH Festival YouTubera sa Sajjrom”.

Naime, na pozornici u Gradskoj areni “Husejin Smajlović” u Zenici, Zeničankama i Zeničanima, ali i ljubiteljima i fanovima, predstavit će se najpopularniji regionalni YouTuberi, osobe koje na svojim kanalima imaju po nekoliko stotina hiljada pratilaca, te publiku širom svijeta.

Pored najpopularnijih YouTubera, a među njima su Moover, Kim Videos, Edin Creations, Imperator, LV Studio, Vanimy, Omco, Meca, Nedim Lepić, Balkan Alert, na bini će se predstaviti i Plesna škola “Nour”, Mehdi Žigo, te DJ-evi, DJ Elex i DJ Erx.

Ovaj dosad neviđeni spektakl se po prvi put organizuje u Zenici, a prije nešto više od mjesec dana u Sarajevu je održan veliki YouTube Fest, na kojem je prisustvovalo nekoliko hiljada ljubitelja ove vrste zabave, što organizatorima daje za pravo da najave veliki broj fanova i ljubitelja ovih kreativnih mladih internet senzacija.

BH Festival YouTubera sa Sajjrom, održat će se u subotu, 23. decembra 2017. godine u Gradskoj areni “Husejin Smajlović” u Zenici u periodu od 13 do 17 sati.

Ulaznice po cijeni od 8,00 KM možete nabaviti u Gradskoj Areni na dan Festivala, kao i u Caffe baru “Hennessy” i Caffe-u “Slatko ćoše”.

Vidimo se na najvećem Festivalu YouTubera u regiji!