Naslovnica Show Novi detalji sa snimanja filma “The Irishman”: Robert De Niro u neobičnim...

Novi detalji sa snimanja filma “The Irishman”: Robert De Niro u neobičnim cipelama

44
PODIJELI

Robert De Niro i Al Pacino su dva imena koja se zasigurno moraju pojaviti u svakoj diskusiji o najboljim glumcima svih vremena. No, nakon što su objavljeni novi detalji o snimanju filma “The Irishman” najviše se priča o De Nirovim cipelama.
U predstojećem filmu Martina Scorsesea “The Irishman”, De Niro i Pacino će se nakon dugo godina ponovo pojaviti zajedno na ekranu, zbog čega se pomno prati svako snimanje.

Netflix je za ovu dramu o kriminalu do sada izdvojio 105 miliona dolara, a pojavile su se i prve scene sa snimanja u New Yorku.


De Niro je tokom snimanja filma nosio cipele sa visokim džonom da bi dostigao neophodnu visinu, što je na društvenim komentarima izazvalo brojne komentare, uz ostale i onaj da liči na Spice Girls.

Radnja filma “Irishman” bazirana je istinitom krimi romanu “I Heard You Paint Houses” koji donosi priču o vezi mafijaškog šefa i profesionalnog ubice Franka Sheerana, Irca kojeg glumi Robert De Niro.

Sheeran ima bogatu karijeru i bio je uključen u brojne zločine sedamdsetih godina, uključujući i nestanak Hoffa koji mu je na prvom sastanku rekao “Čuo sam da slikate kuće” što je zapravo fraza kojom mu daje do znanja da zna da je Irac ubica.

Joe Pesci glumi Russella Bufalina, mafijaša koji je navodno naredio Sheeranu da ubije Hoffa.

Svjetska premijera filma planirana je 2018. godine.