Naslovnica Show Sjećate li se Hansona? I danas pjevaju, a skupa imaju 11 djece...

Sjećate li se Hansona? I danas pjevaju, a skupa imaju 11 djece !

91
PODIJELI

Radimo zajedno 25 godina i još se uvijek nismo ‘poklali’. To nam je jedino dostignuće u karijeri, rekao je najmlađi član grupe Zac (31). On i dvojica njegove braće, Taylor (34) i Isaac (36) proslavili su se hitom ‘MmmBop’ 1997.

Iako je otad zanimanje javnosti za njih splasnulo, braća su nastavila snimati. Snimili su šest studijskih albuma. Tijekom trećeg albuma, osnovali su vlastitu diskografsku kuću jer s kućom Mercury Records više nisu htjeli surađivati.

– To smo učinili jer smo shvatili da za nas nema budućnosti pod velikim diskografskim imenom. Njima je bila najvažnija zarada i gomilanje izvođača kojima mogu trgovati – rekao je Taylor. Osim toga, braća su skupa organizirali festival glazbe i craft pive koje sami proizvode. Prvo pivo im se zvalo ‘Mmmhops’. Još u listopadu izdali su prvi božićni album nakon 20 godina. – Prvi takav album smo snimili 1997. Neke je obljetnice nemoguće ignorirati. Naši fanovi očekuju cijeli paket stvari koje su jednom voljeli. Vole osjećati nostalgiju. Ove godine smo i kao grupa navršili 25 godina, pa smo osjećali da je važno da se prisjetimo prošlosti – rekli su dečki.

Hanson i dalje idu na turneju, a posebno ih veseli druženje s fanovima kojih još uvijek ima, kako tvrde, diljem svijeta. U publici znaju vidjeti svoje vršnjake, ali i roditelje s djecom.

Hanson braća mogu se pohvaliti još jednom zanimljivošću. Naime, njih troje zajedno već imaju 11 djece.

Najstariji Isaac i njegova supruga Nikki imaju sinove Clarka Everetta (10), Jamesa Monroea (9) i Ninu Dette (3). Njegov mlađi brat Taylor suprugu Natalie Bryant upoznao je 2000. nakon koncerta Hansona. Par ima petero djece: Jordan Ezra Hanson (15), Penelope Anne (12), River Samuel (11), Viggo Moriah (9) i Willa Jane (5). I najmlađi Hanson Zac svoju je suprugu također upoznao na tom koncertu. On sa ženom Natalie ima troje djece, Iru Sherherd (9), Juniju Rosu Ruth (7) i Georgea Abrahama Walhera (5).

24sata.hr