Naslovnica Show Muzika (VIDEO) Nova pjesma i spot Nene Murića “Ukrao sam je”

(VIDEO) Nova pjesma i spot Nene Murića “Ukrao sam je”

64
PODIJELI

Neno Murić svoju vjernu publiku je obradovao novogodišnjim muzičkim poklonom- novom pjesmom i spotom “Ukrao sam je”.

Murić je autor teksta, dok su za muziku i aranžman bili zaduženi Alen Ruvić i Senad Drešević. Zanimljiv video, koji je snimljen u Sarajevu, režirao je Safet Hadžimusić, u saradnji sa asistentima Arnejom Misirlićem, Adisom Bajtarevićem i Farisom Kruščicom.

Ljubavna pjesma veselim ritmom jednostavno tjera na pokret, a u „najluđoj noći“ rasplesat će Bosance i Hercegovce. Obzirom na zanimljivu priču, mnogi mladenci će je zasigurno uvrstiti na svoju playlistu za najvažniji dan u životu, kada se obavezuju na vječnu ljubav.

“Tekst pjesme ‘Ukrao sam je’ napisao sam kao nastavak priče koju je imala prethodna pjesma ‘Baraba mekog srca’. Tada sam dolazio pod prozore i molio moju voljenu komšinicu da se uda za mene. Pjesma je postigla veliki uspjeh, i zato sam odlučio napisati njen nastavak, u kojem se oženim djevojkom, koju je srce izabralo od milion drugih”, kazao je Murić.

Glavna uloga u spotu pripala je poznatom modelu Ani Bavrki. Reditelj Safet Hadžimusić prethodno je sve dobro isplanirao, tako da je snimanje odlično prošlo bez većih poteškoća.

klix.ba