Naslovnica Show Film GARY OLDMAN, DOBITNIK ZLATNOG GLOBUSA, KAO WINSTON CHURCHILL U ISTINITOJ HISTORIJSKOG DRAMI...

GARY OLDMAN, DOBITNIK ZLATNOG GLOBUSA, KAO WINSTON CHURCHILL U ISTINITOJ HISTORIJSKOG DRAMI “NAJMRAČNIJI SAT” OD 11. JANUARA U KINIMA!

785
PODIJELI

Od 11. januara možete u BiH kinima pogledati istinitu historijsku dramu “NAJMRAČNIJI SAT” (DARKEST HOUR) u kojem je za ulogu Winstona Churchilla, glumac Gary Oldman dobitnik Zlatnog globusa u kategoriji najbolji glumac.

Najnoviji trailer filma možete pogledati putem linka:

NAJMRAČNIJI SAT je uzbudljiva i inspirativna istinita priča koja počinje uoči Drugog svjestkog rata, kada Winston Churchill (Gary Oldman, nominovan za Oskara) samo nekoliko dana nakon što je imenovan za premijera Ujedinjenog Kraljevstva, mora da se suoči sa jednom od svojih najturbulentnijih i najvažnijih odluka: da istraži pogodnosti mirovnog sporazuma sa nacističkom Njemačkom ili da bude odlučan u borbi za ideale i slobodu svog naroda.

Dok nezaustavljive Njemačke trupe prolaze Zapadnom Evropom i prijetnja od invazije je neizbježna, javnost je nespremna, kralj je skeptičan, a iz njegove stranke se organizuju zavjere i spletke, Churchill mora izdržati svoj najmračniji sat, okupiti naciju i pokušati da promijeni tok svjetske historije.