Naslovnica Show Muzika Indira Levak u užem izboru za Evroviziju

Indira Levak u užem izboru za Evroviziju

189
PODIJELI

Hrvatsku već uveliko trese evrovizijska groznica. Indiri Levak, bivšoj pjevačici “Kolonije”, ponuđeno je da predstavlja svoju zemlju na festivalu u Lisabonu.

Osim nje, u konkurenciji su Franka i Damir Kedžo. S obzirom na to da ni ove godine neće biti festivala “Dora”, na kojem su ranije birali svog predstavnika, Radio-televizija Hrvatske je napravila najuži izbor kandidata.

Za sada je najveći favorit Indira Levak, nekadašnja pjevačica grupe Kolonija.

Na ovaj način je izabran i prošlogodišnji predstavnik Hrvatske na Evroviziji Žak Houdek.

– Ne mogu ni da potvrdim ni da demantujem tu informaciju. Bilo je govora o tome da Indira ide na Evroviziju, ali ništa još konkretno – rekao je Miroslav Levak, pjevačicin suprug i njen menadžer, i dodao:

 

– Indira bi rado prihvatila ponudu da predstavlja Hrvatsku na “Pjesmi Evrovizije” u maju u Lisabonu. Evrovizija je izazov svim muzičarima. Predivna je priča predstavljati svoju zemlju na jednom takvom takmičenju – kaže Levak.

Rok za konačnu odluku je početak marta, a pored bivše pjevačice “Kolonije”, potencijalni favoriti su i Franka, čiji menadžer Siniša Bevanda nije htio to da komentariše, i Damir Kedžo.

– Sa nam nije niko kontaktirao, ali znam da Kedžo ima veliku želju ne samo da nastupa na Evroviziji već i da pobijedi – rekao je pjevačev menadžer Goran Bjelošević.