Naslovnica Show Muzika Jelena Tomašević kao najsjajnija zvijezda na nebu CABARET WINTER FEST-a

Jelena Tomašević kao najsjajnija zvijezda na nebu CABARET WINTER FEST-a

173
PODIJELI

Kao što je javnosti poznato, Jelena Tomašević je trebala održati koncert tokom decembra u Zenici, ali zbog zdravstvenih problema, sve nastupe bila je primorana otkazati.

Međutim, organizatore, kao ni samu Jelenu, to nije pokolebalo i odlučili su zeničkoj publici prirediti istinski spektakl u januaru.

Kako je nazvaše organizatori “Snježna kraljica regiona”, zeničkoj publici po prvi put će se predstaviti 17.01.2018. godine, sa početkom od 20 sati na Velikoj sceni Bosanskog narodnog pozorišta Zenica. Kao što je poznato, karte za ovaj koncert su planule u rekordnom roku, što je Jeleni i organizatorima dalo dodatnu motivaciju da to bude istinski spektakl.

Jelena je izrazila želju da na stageu, gdje će pjevati, bude postavljeno dodatnih 30-ak mjesta, onih najodlučnijih, koji će se sa Jelenom usuditi “učestvovati” u njenom koncertu. Tako da su organizatori odlučili pop divi regiona ispuniti i tu želju i smjestiti dodatnih 30 fotelja.

Da se već sada može naslutiti pravi spektakl, govori i činjenica da organizatori razmišljaju i o drugom terminu, jer Jelena noć prije gostuje u Mostaru.

Sve informacije možete dobiti u marketing službi BNP-a ili na brojeve telefona:

032/242-604
063/797-555
062/859-555