Naslovnica Vijesti Šokantno Predstavljao se kao ginekolog i danima pregledao atraktivne žene!?

Predstavljao se kao ginekolog i danima pregledao atraktivne žene!?

994
PODIJELI

Anton Jarin, 32-godišnji muškarac iz Rusije koji je tek nedavno izašao iz zatvora zbog krađa, ponovno se našao u policijskoj stanici, ovoga puta zato što je “posudio” identitet.

oglasi

Naime, Jarin se u tamošnjoj bolnici danima lažno predstavljao pacijentima, između ostaloga i kao ginekolog, što mu je omogućilo da u ordinaciji pregledava atraktivne žene.

Koliko ih je skinuo i ispipao nigdje nije objavljeno, ali zato ruski mediji prenose da je od početka januara glumio i hirurga.

Srećom, skalpela se nije hvatao, a medicinska mu je karijera naprasno prekinuta kada je jedna sumnjičava pacijentica prijavila njegovo ponašanje upravi bolnice.

Smjesta su ga uhapsili zaposlenici, a Jarin se pokušao opravdati da je stigao u bolnicu odraditi vodoinstalaterski posao, dok je naknadno pozvanim inspektorima rekao da se nalazio u posjeti prijatelju.

Bilo kako bilo, u međuvremenu je pušten na slobodu jer je utvrđeno da ništa nije ukrao, naravno osim obraza bolnici koja je dopustila da se, obučen u bijeli mantil, šeće po odjelima i radi šta ga je volja.

Radiosarajevo.ba