Naslovnica Show Muzika Sergej Ćetković: Besmisleni su novac i karijera ako nemate s kim to...

Sergej Ćetković: Besmisleni su novac i karijera ako nemate s kim to da dijelite

235
PODIJELI

Karijera bez mrlje, skladan brak, dvije kćerke i publika svih generacija, sve navedeno ide uz ime Sergeja Ćetkovića. Čini se da niko u svojim pjesmama ne veliča ljubav kao on, ali sagledate li njegov život i karijeru, ljubav je okosnica svega što Sergej radi i živi.

oglasi

– Od prvog dana solo karijere, trudim se pokazati svoju zahvalnost na ukazanom povjerenju i koristim svaku priliku, kako pjesmom i muzikom tako i svojim javnim životom, da kažem veliko hvala mojoj publici na podršci i energiji koju mi poklanjaju – kaže najpoznatiji Podgoričanin.

On otkriva i tajnu svoje bračne sreće koju već deceniju i po njeguje sa suprugom Kristinom.

– Moraš znati šta hoćeš od života i kad nađeš onu pravu koja popuni svaku tvoju prazninu, postane tvoja druga polovina i tvoj najbolji prijatelj, čuvati je, svakodnevno iznova osvajati, voljeti i graditi svoj život na temeljima uzajamnog povjerenja i poštovanja. Brak kao zajednica je s godinama izgubio smisao, porodica takođe. Nikad više razvoda i nevjerstava. Sve oko nas nam govori drugačije i sve ono čemu su nas učili naši roditelji često zvuči pogrešno i glupo. Kriza morala, necenzura u medijima… Mogao bih nabrajati do sutra. Jurimo novac i karijere kao da će nam to pomoći da postanemo sretni i zadovoljni. Sve je prividno i trenutno, ali ne i vječno. Meni ništa nije važnije od porodice i ne želim bilo šta staviti ispred njih. Karijera, posao, novac… Sve je to besmisleno ako ga nemaš s kim podijeliti – kaže Sergej, prenosi cdm.me.

Kaže da je roditeljstvo zahtjevan posao.

– Roditeljstvo je najteža, a ujedno i najvažnija uloga u životu. Trudim se da budem dobar roditelj i najbolji tata na svijetu. Nisam ambiciozan roditelj koji će svoje neuspjehe ili propale ambicije liječiti preko svoje djece, već ih izvesti na put, školovati i prije svega neizmjerno voljeti. Ljubav, vrijeme, pažnja i briga su sve što im treba, a za ostalo ćemo lako – ističe Sergej.

avaz.ba