Naslovnica Lifestyle David Walker Parfimerija – No.1 Parfimerija iz Turske

David Walker Parfimerija – No.1 Parfimerija iz Turske

605
PODIJELI

Sa preko dvije stotine elitnih poslovnica u Turskoj i Europi, na tržište Bosne i Hercegovine je stigla parfimerija “David Walker Fragrances”.

oglasi

Jedan od najvećih i najkvalitetnijih proizvođača mirisa i parfema, sa asortimanom više od 400 različitih mirisnih nota poznatih svjetskih proizvođača, vlastite “Exclusive” serije “London Black Edition”  i visoko kvalitetne “Boutique” serije koje se plasiraju na tržišta Turske, Njemačke, Austrije, Švicarske, Belgije, Engleske idr. ostvraruju visoke rezultate.

U ponudama možete naći i mirise za dom i ured sa bambus štapićima sa zagarantovanom postojanošću i do 3 mjeseca, prelijepe “Auto Mirise” koji su već od 8.mjeseca 2017.g osvojili srca vozača srednje Bosne, kolonjske vode, eterična ulja koja će biti u ponudi od polovine 2018 godine.

Svakim danom asortiman se proširuje pa tako i David Walker Parfimerije periodično nude nove mirisne note.

Moramo napomenuti da su svi parfemi iz ponude isključivo originalno zapakovani parfemi u David Walker bocama, a ne točeni parfemi i toaletne vode što otklanja sumnje loše kvalitete. Postojanost parfema je do 48h zavisno od note parfema. Posebno će Vas oduševiti “Standard serije Black/White” parfemi za muškarce i žene od 50 ml koji su identični notama originalnih parfema poznatih svjetskih proizvođača.Kompletan asortiman je patentiran pod “David Walker Fragrances” i podliježe Europskim i Tuskim ISO certifikatima i certifikatima kvalitete iz Ministarstva zdravstva EU i Turske.

Parfimerije možete posjetiti na adresama:

1. „DAVID WALKER FRAGRANCES“ Zenica | Stara čaršija – Hadži Mazića kuća

2. „DAVID WALKER FRAGRANCES“ Kakanj | Alije Izetbegovića | Početak šetališta kod Hotela Kakanj

3. „DAVID WALKER FRAGRANCES“ Vitez | Shopping centar GMS

Za sve informacije i narudžbe možete nas kontaktirati na:

061 984 393

[email protected]

www.davidwalker.ba   (online shop)