Naslovnica Biznis Zatvoren 2. sajam namještaja SARAJEVO4WALLS

Zatvoren 2. sajam namještaja SARAJEVO4WALLS

336
PODIJELI
oglasi

 

Nakon četiri dana rada, Međunarodni sajam namještaja, uređenja enterijera i eksterijera, tehnike i prateće industrije – SARAJEVO4WALLS zatvoren je danas u 17 sati. Preko 50 kompanija je izlagalo i prodavalo svoj bogati asortiman od preko 80 brendova u olimpijskoj dvorani Zetra. Sajamski popusti su iznosili i do 50%.

Sajam je po mnogo čemu bio veći i bogatiji od prošlogodišnjeg – veći broj izlagača i brendova, mnogo veće interesovanje koje je rezultiralo i većim brojem posjetilaca te izvanrednom prodajom na svim štandovima izlagača. Sajam su posjetile hiljade ljudi kako iz Sarajeva tako i iz okolice te drugih gradova BiH.

Specijalna sajamska komisija sastavljena od uglednih profesionalaca iz domena dizajna, arhitekture i fotografije – Nataša Perković, viši asistent na predmetu Unikatno oblikovanje, ALU Sarajevo, Denisa Šečerbajtarević, asistent na predmetu Produkt dizajn, ALU Sarajevo, Anida Kečo, MSc Arch i fotograf te Amra Jeleč Hadžiosmanović, dipl. ing. arh. je priznanjima nagradila najbolje.

Firma „Wood Lab“ za svoj trpezarijski stol „Cone“ je odnijela 2 priznanja: Priznanje za najbolji dizajn komadnog namještaja i Priznanje za najinovativniji komad namještaja dok je priznanje za najbolju prezentaciju i estetski izgled izložbenog prostora dobila firme „Zart Home“

I organizatori i izlagači ne kriju zadovoljstvo rezultatima ovogodišnjeg sajma Sarajevo4walls te poručuju da će sajam iz godine u godinu rasti i dizati kvalitet te uvijek nuditi vrijednost više.