Naslovnica Show Domaće zvijezde Boris Novković u vezi sa 26 godina mlađom studenticom

Boris Novković u vezi sa 26 godina mlađom studenticom

314
PODIJELI

 Idem u svemu do kraja i sto posto na sat, ali srcem, rekao je pjevač Boris Novković (50) svojedobno za magazin Story.

oglasi

Novković se prošlog tjedna na zagrebačkoj pretpremijeri dokumentarnog filma ‘Vatreni’, koji govori o osvajanju brončane medalje na Svjetskom nogometnom prvenstvu 1998. u Francuskoj, družio s atraktivnom studenticom modnog dizajna Iris Volf (24). Pjevač je potvrdio da mu je Volf nova djevojka.

– Iris i ja smo u vezi, lijepo nam je – rekao je Boris za Story. Par se može vidjeti u šetnjama po gradu, a manekenka često šeće svoja dva udomljena psa po Maksimiru. Zagrepčanku je 2015. fotograf Boris Štajduhar na svom izboru ljepote proglasio najseksi Hrvaticom.

– Čim sam stala pred Štajdijev objektiv, sva sramežljivost pala je u zaborav – prisjetila se studentica. Dodala je da je na snimanju bila ugodna atmosfera i super ekipa. – Savjetovala bih djevojkama da budu prirodne i svoje. Nemojte se libiti biti drugačije jer u moru klonova treba se istaknuti – rekla je Iris koja se bavi i manekenstvom.

Inače, Novković se početkom godine pohvalio tjedniku Story da je u vezi s balerinom kazališta Komedija i defektologinjom Anom Hanić. Upoznali su se na koncertu u čast Vladi Štefančiću.

Pjevača je navodno očarala njezina plesna točka, a kasnije je rekao da se gledajući Anu osjećao kao da je zalutao u film ‘La La Land’. Zajednički poznanici dogovorili su im kavu, koja je završila ‘fatalno’. Početkom siječnja zaljubljeni par posjetio je Dubai.

Novković se lani u listopadu razveo od Zadranke Ines Katić (30). Da mu ni treći brak nije uspio dao je naslutiti pjesmom ‘Nije htjela’ te riječima koje su sugerirale kraj osmomjesečnog braka i romanse s Ines. Novković često ističe da živi iskreno sam sa sobom i ne pristaje na život u laži koliko god to nekoga smetalo.

24sata.hr