Naslovnica Lifestyle Dizajnerica Hana Sirćo oduševila torbom sa LED sjetlom koja će u budućnosti...

Dizajnerica Hana Sirćo oduševila torbom sa LED sjetlom koja će u budućnosti imati GPS

297
PODIJELI

Hana Sirćo, bosanskohercegovačka dizajnerica, u Sarajevu promovirala je finalni izgled i karakteristike svoje „pametne torbe“ (Smart Bag).

oglasi

Promocija je okupila brojne javne ličnosti, između ostalih tu su bili Samra Menzilović Ćatić, Tomislav Cvitanušić i bh. bloggeri koji su došli pružiti podršku Sirćo, ali i upoznati se sa njenim originalnim proizvodom koji spaja modu i tehnologiju.

– Zvanice i moji gosti na promociji, koju sam lično organizovala su uživali i oduševljeni su događajem, kao i torbom. Primila sam mnogo čestitki, a zvanice su dijelile pozitivne komentare po društvenim mrežama. Na promociji sam pričala o torbi i novom dizajnu, a svaki moj dizajn nosi posebnu poruku. Također, najavila sam Instagram kampanju čiji cilj je pružanje podrške ženama, a tokom koje će se prikupljati sredstva za sigurnu kuću. U kampanju će biti uključene poznate ličnosti, žene i muškarci- kaže Hana Sirćo te ističe podršku uz podršku prijatelja projekta Rowente, Coca Cola -Aperol Spritz, Radon Plaze, Avona, Mrvice, Aristos Handmadea, FISa, Dev studija.

Podsjetimo, „Smart Bag“ torbica je spoj modnog dizajna sa tehnologijom, a napravljena je od visokokvalitetne kože. Torba sadrži LED svjetlo, koje se pri otvaranju torbe automatski pali, što omogućava preglednost sadržaja. Također, torba sadrži i power bank, koji omogućava punjenje mobitela, tableta i sličnih uređaja, i to sve dok ste u pokretu. Budući dizajn torbe imat će i „smart lock“, te GPS.

Torba je već dostupna u prodaji i može se naručiti putem sajta www.hfashiondesign.com, a Sirćo ističe da za njenim proizvodom vlada veliki interes, te da već ima brojne narudžbe.