Naslovnica Zabava Ljepotice (FOTO) Majka četvero djece, baka i “Miss Maxima” za 2018. godinu

(FOTO) Majka četvero djece, baka i “Miss Maxima” za 2018. godinu

639
PODIJELI

Plava i seksepilna djevojka koja se takmiči za titulu “Miss Maxima” za 2018. godinu i nije neka vijest, zar ne? Čekajte samo da čujete koliko godina ima “djevojka”!

oglasi

Đina Stjuart (Gina Stewart) iz Kvinslenda u Australiji je samohrana majka četvero djece. Ova seks-bomba pritom ima i jedno unuče, i ima 47 godina.

A ni tu nije kraj iznenađenjima! Iako sigurno mislite da je puna botoksa i drugih hemikalija, Đina tvrdi da to nipošto nije slučaj.

– Jedini kozmetički zahvat koji sam imala su silikoni prije deset godina, i to u grudima. Nikada nisam koristila botoks niti filere i čvrsto vjerujem u dostojanstveno starenje – tvrdi Đina, baka desetomjesečnog unučeta.

– Nema nikakve posebne tajne mog izgleda. Lično, mislim da je svaki čovjek lijep za sebe. Ja zapravo mrzim što privlačim toliko pažnje, a samo želim inspirirati žene da se ne napadaju međusobno. Život je prekratak da bismo ga proveli osuđujući druge. Prihvatite sebe, svoje godine, svoje tijelo – poručuje Đina.

Kako kaže, u izbor za Miss ušla je u nadi da će osvojiti nagradu od 10.000 dolara, koju planira donirati svojoj prijateljici koja je nedavno doživjela moždani udar.

– To mi je najbolja prijateljica već 30 godina i ako pobjedim, donirat ću novac njoj kako bi se lakše oporavila – poručuje na kraju ova seksi baka.

avaz.ba