Naslovnica Show Domaće zvijezde Nina Badrić prvi put u javnosti s novim dečkom Tinom Bralom

Nina Badrić prvi put u javnosti s novim dečkom Tinom Bralom

360
PODIJELI

Nina se odlično zabavljala u jednom zagrebačkom restoranu sa svojim dečkom Tinom Bralom (52). Par je bio u društvu prijatelja te su djelovali jako zaljubljeno i blisko, javio nam je čitatelj koji je ‘uhvatio’ novopečeni par u ugodnom večernjem druženju. f

oglasi

Šuškanja o novoj ljubavi pjevačice tako su potvrđena. Nina Badrić (45) već je neko vrijeme u sretnoj vezi s kontroverznim livanjskim poduzetnikom Tinom Bralom.

– Nekako završim baš s tim za koga sam rekla s njim nikad, tako da više ne govorim tu rečenicu i mislim da me život može iznenaditi – rekla je nedavno Badrić za RTL.

A njezin novi dečko je najpoznatiji po biznisu prodaje kave kojim se bavio sredinom 90-ih godina.

– Bio sam dobavljač kave za Bosnu i Hercegovinu, radeći s nekoliko tvrtki. Nikad nisam imao probleme za zakonom, jer tad nije bilo propisa o polaganju depozita. Od 1991. do 1997. godišnje sam prodavao do 25.000 tona kave – rekao je prije više godina za tjednik Nacional Bralo. Kasnije je zbog svojeg biznisa imao i problema sa zakonom. Tako je 2015. zaradio prijavu zbog nedopuštene trgovine duhanom. Svojedobno se u intervjuima znao hvaliti poznanstvima s Vjekom Sliškom, Vanjom Bokanom i Hrvoje Petračem…

No čini se kako se u zadnje vrijeme skrasio uz našu pjevačicu, koja je izbjegavala razgovore o privatnom životu nakon razvoda od Bernarda Krasnića 2012. godine. U jednom od zadnjih intervjua Nina je poručila kako nema neki određeni tip muškarca. -Meni je odanost najseksi. Muškarac koj je vjeran u svakom pogledu. Mislim da je to izvodljivo. Nebitno mi je da li je muškarac stariji, mlađi, deblji, mršaviji, ćelav, ćosav, čupav… – rekla je Nina.

Svoju vezu pak u razgovoru za RTL televiziju nije htjela ni potvrditi, ali ni demantirati.  – Život je ipak da se živi između svoja četiri zida, a sreća je ipak da se u njoj uživa, a ne priča na sva zvona – poručila je svima Nina koja je, čini se, ponovno sretna i zaljubljena.

24sata.hr