Naslovnica Show Muzika Prljavo kazalište u Zagrebu proslavilo 40. rođendan

Prljavo kazalište u Zagrebu proslavilo 40. rođendan

186
PODIJELI

Prljavo kazalište svoju je turneju kojom slavi jubilej 40 godina benda posljednjeg dana u maju okrunilo velikim koncertom u Zagrebu, na stadionu u Kranjčevićevoj ulici.

oglasi

Prljavci su na ovom koncertu ispred gotovo 30.000 fanova nastupom uživo potvrdili zašto su i dalje ponajbolji hrvatski rockerski band I zašto traju tolike godine. Na koncertu kojim su okrunili svoju ovogodišnju turneju povodom 40 godina benda, momci su publici priredili višesatni spektakl na dvije bine, s mnoštvom posebnih efekata, lasera, pirotehnike i vatrometa.

Koncert je otvorio gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, nakon čega je započela žestoka svirka. S obzirom da se koncert odvijao na dvije bine, dečki su započeli svirati na manjoj bini, a nakon uvodnih pjesama, pretrčali su pistom do glavne bine i nastavili koncert. Nisu se štedili nimalo, koncert su odsvirali uz puno skakanja i bacanja po binama, uz punu interakciju s publikom koja je kao u zboru pjevala sve hitove od riječi do riječi. U publici su bili pripadnici baš svih generacija, fanovi iz svih krajeva, brojni gosti iz dijaspore ali i iz susjednih država koji su u Zagreb došli samo zbog ove velike muzičke fešte.

klix.ba