Naslovnica Vijesti BiH Nakon višemjesečne borbe: Maleno srce Arslana Kulačića prestalo je da kuca

Nakon višemjesečne borbe: Maleno srce Arslana Kulačića prestalo je da kuca

8097
PODIJELI

Arslan Kulačić, tada beba sa svega četiri mjeseca života ujedinio je skoro cijeli svijet, onda kada je to bilo njemu i njegovim roditeljima najpotrebnije.

oglasi

Bolovao je od jakog oblika tumora na mozgu, te se posljednjih nekoliko mjeseci liječio na klinici Acibadem u Turskoj.

Arslanovo srce prestalo je da kuca.

Ovu informaciju, podijelila je na oficijelnoj Facebook grupi “Pomozimo Arslanu da živi!!!”, njegova majka Amira Kulačić, napisavši: “Dragi naši, naš lavić je preselio na Ahiret. Uzvišeni Stvoritelj je odlučio da je to rješenje najbolje za njega i hvala Mu na tome. Mi ćemo doviti za zdravlje sviju vas koji ste na bilo koji način bili uz nas i pomogli, Allah zna da smo iz toga crpili snagu i napajali se da izdržimo kroz najteže trenutke. A dragog Allaha molimo da zaslužimo Džennet i da se tamo sastanemo sa našim Arslanom. Amin”, stoji u postu majke Amire.

Arslan je bio dječak koji je uspio ujediniti cijeli svijet onda kada je javnosti predočen hitni apel za pomoć, te se u samo nekoliko sati uspjelo prikupiti nekoliko stotina hiljada eura.

TNT Grupacija, koja je redovno kroz svoja četiri informativna medija redovno izvještavala o Arslanovom stanju, ovom prilikom porodici Kulačić želi iskreno sučešće, te da je ova redakcija izgubila jednog velikog prijatelja.