Naslovnica Show Film U prodaji karte za premijeru Mjuzikla “Mama mia! Idemo ponovo!”

U prodaji karte za premijeru Mjuzikla “Mama mia! Idemo ponovo!”

381
PODIJELI
oglasi

Najraspjevaniji i najromantičniji film ove godine, “MAMA MIA! IDEMO PONOVO” (MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN) stiže u naša kina 19. jula!

KARTE ZA PREMIJERNE PROJEKCIJE  18. JULA U PRODAJI SU U MULTIPLEXIMA CINEMA CITY SARAJEVO I EKRAN ZENICA.
Ako volite ljeto i more, ako ste spremni da se upustite u ludu avanturu,  da zapjevate najveće hitove grupe ABBA i uživate u romantici i ljubavi,  “MAMA MIA! IDEMO PONOVO” je film čiju premijeru ne smijete propustiti!

Dobre vibracije se vraćaju na veliko platno, a Vegeta NATUR na meni!  Vegeta NATUR plasirana je na naše stolove 2010. – iste godine kad je  pjesma švedske pop grupe ABBA „Mamma mia!“ ostvarila 6. mjesto na  britanskoj muzičkoj ljestvici. Mjuzikl Mama Mia! deveta je najduže  izvođena predstava na njujorškom Broadwayu, a Vegeta NATUR u svom  bogatstvu prirodnih ukusa ima baš 9 vrsta povrća. Osim toga, Vegeta NATUR je kulinarsko remek-djelo nastalo kao rezultat odlične saradnje  povrća, začina i začinskog bilja iz prirode i vrhunske tehnologije, dok je Mama Mia! Idemo ponovo filmsko remek-djelo i rezultat vrhunske  produkcije, tehnologije i talenta.

SINOPSIS FILMA: Spremite se da pjevamo i igramo, spremite se za smijeh i  ljubav koja iznova počinje. Deset godina poslije filma Mama Mia! koji je  zaradio više od 600 miliona dolara širom svijeta, vraćamo se na čarobno  grčko ostrvo Kalokeri i uz potpuno novu i originalnu muziku zasnovanu na  pjesmama popularne grupe ABBA. Uz glumačku ekipu iz prvog djela, koju je
obogatila Lily James (Pepeljuga, Vozač) u ulozi mlade Donne, Andy Garcia  i dobitnica Oskara, Cher, nastavak muzičke komedije punit će kino dvorane ove godine. Ulogu Donne i ovoga puta tumačit će jedna od  najboljih glumica ikada, dobitnica Oskara, Meryl Streep, zajedno sa  Julie Walters kao Rosie i Christine Baranski u ulozi Tanye. Amanda  Seyfried i Dominic Cooper i u nastavku su Sophie i Sky, dok se Pierce  Brosnan, Stellan Skarsgård i oskarovac Colin Firth vraćaju ulogama  potencijalnih Sofinih očeva, Sama, Bila i Harrya. Radnja filma nas vraća  naprijed – nazad kroz vrijeme kako bismo vidjeli na koji način su se gradili odnosi među likovima kakvi su danas.

“MAMA MIA! IDEMO PONOVO” i ovoga puta produciraju Judy Craymer i Gerry  Gocman, dok je Craymer takođe i jedan od tvoraca i producent svjetski  poznatog i uspješnog pozorišnog mjuzikla. Ol Parker (scenarista filma Best Exotic Marigold Hotel) scenarista je i redatelj ovog nastavka.  Benny Anderson i Bjorn Ulvaeus radili su muziku i tekst za ovaj film.

Trailer filma pogledajte putem linka: