Naslovnica Zabava Ljepotice (FOTO) Zanosna i sa 60 godina: Madonna na naslovnici italijanskog Vogue-a

(FOTO) Zanosna i sa 60 godina: Madonna na naslovnici italijanskog Vogue-a

179
PODIJELI

Nekoliko dana prije proslave 60. rođendana pop ikonan Madonna napravila je seriju fotografija za italijansko izdanje modnog časopisa Vogue. Madonna se nalazi i na naslovnici izdanja za avgust.

oglasi

Fotografije su objavljene uz naslov “Jedan dan van života”, a pjevačica na sebi ima kreacije Sen Lorena, Diora i Dolčea i Gabane. Za fotografije su bili zaduženi Mert Alas i Markus Pigot, ali je Madona pozirala u svom stilu.

Fotografisanje je obavljeno u Lisabonu gdje Madona trenutno živi sa svoje četvoro, od ukupno šestoro djece. Preselila se u Portugaliju kako bi podržala svog sina Dejvida u fudbalskoj karijeri.

– Serijal je priča o novom životu, njenom preseljenju u Portugaliju kako bi pomogla sinu Dejvidu da igra fudbal. Nevjerovatno je misliti o Madoni kao majci fudbalera. Predložila je da radimo priču iz ugla Lisabona, a ispostavilo se da je to bio jedan vrlo ličan intervju, zanimljiviji do retrospektive onoga što je radila kao umjetnica ili priče o afričkim projektima, koji su već istraženi – rekao je urednik Voga Emanuele Farneti.
Madona je pokazala kako i u šezdesetim godinama izgleda fenomenalno i da joj je preseljenje u Evropu ipak prijalo. Na svom Instagramu objavila je nekoliko fotografija, kao i dešavanja iza kamere.

U intervjuu je kazala kako joj nije bitno koji posao će raditi njena djeca, bitno joj je da budu saosjećajna i odgovorna ljudska bića koja vole.
– Samo želim da budu dobra ljudska bića koja tretiraju druga ljudska bića s poštovanjem i dostojanstvom bez obzira na boju kože, religiju ili pol. To mi je najvažnija stvar, znate na šta mislim – kazala je Madona.

Autor: Vijesti.me