Naslovnica Show Film Ljeto u Hastahani: Večeras projekcija filma Simpsons the Movie i svirke uživo

Ljeto u Hastahani: Večeras projekcija filma Simpsons the Movie i svirke uživo

309
PODIJELI

Sarajevski park Hastahana je i drugu noć trajanja Sarajevo Film Festivala, u subotu 11. augusta svojim posjetiteljima ponudio mnoštvo zanimljivih sadržaja.

oglasi

U prekrasnoj atmosferi Kina u parku by Vegeta Natur, koje je bilo ispunjeno do posljednjeg mjesta, prikazan je legendarni mjuzikl Singin’ in the Rain.

Paralelno sa projekcijom filma u Carlsberg Beer Gardenu nastupio je duo Haris & Dženita, nakon čega su, od 23 sata u istom prostoru nastupile i zvijezde večeri – Filmmusicorkestar iz Zagreba, koje su do dugo u noć posjetitelje parka Hastahana zabavljale svojim bogatim repertoarom filmske muzike.

Kino u parku by Vegeta Natur večeras, u nedjelju 12. augusta sa početkom u 21 sat donosi projekciju Simpsons the Movie, dugometražnog animiranog filma iz 2007. godine, sa dogodovštinama legendarne porodice Simpson.

A u Carlsberg Beer Gardenu večeras prvo nastupa duo Haris & Merima, dok će sa početkom u 23 sata koncert održati fantastični Zlatan Karić sa svojim bendom Cover Art.

Podsjećanja radi, svi ovi sadržaji dio su manifestacije „Ljeto u parku – Hastahana“, čije prvo izdanje traje sve do 15. septembra ove godine.

klix.ba