7 osobina zbog kojih je žena rođena u znaku Riba fantastična

Otmjena, senzualna i istinsko oličenje uživanja u životu, žena rođena u znaku Riba veoma je zabavna. Ona posjeduje određene karakteristike koje je izdvajaju iz mase drugih žena. Sljedećih sedam su najbolje.

Ona voli romantiku


Baš kao i druge žene, kada se žena rođena u znaku Riba zaljubi ona bi o tome pričala na “sva zvona”. Baš kao i druge žene kada se zaljube i žena rođena u znaku Riba bi svaki dan tom posebnom muškarcu učinila posebnim.

Jedina razlika je u tome što žena rođena u znaku Riba to zaista i radi! Ona vjeruje da nije dovoljno samo reći nekome da ga voli. Njena parola je: “Ako nekoga zaista voliš onda to moraš i izraziti!”

Ona osjeća tuđi bol

7 osobina zbog kojih je žena rođena u znaku riba fantastična
Ukoliko imate problem, nemojte se bojati da se obratite ženi rođenoj u znaku Riba. Njeno srce je ispunjeno saosjećanjem i empatijom. Čak i kada vas niko drugi ne razumije, ona će.

Ona će vam ponuditi “rame za plakanje” i daće sve od sebe da vam pomogne da se osjećate bolje. Ona će to uraditi, jer može osjetiti tuđi bol.

Ona će biti uz vas

7 osobina zbog kojih je žena rođena u znaku riba fantastična
To podrazumijeva odnos u kojem ste joj prijatelj ili neko ko joj je bitan u životu odnosno do koga joj je stalo. Kada se drugi boje da stanu na vašu stanu, ona neće oklijevati. Neće razmišljati ni djelić sekunde o tome.

Njena lojalna priroda jednostavno joj ne dozvoljava da ostavi nekoga, njoj važnog, na cjedilu. Ona je veoma odan i privržen prijatelj, ali i partner.

Ona živi kao sanjar

7 osobina zbog kojih je žena rođena u znaku riba fantastična
“Možete reći da je pametno živjeti u realnosti, ali gdje je tu zabava?”, rečenica je koja je jedna od životnih parola žene rođene u znaku Riba.

Ona je sanjar i ta je karakteristika vodi u životu. Ona joj pomaže da prebrodi i najveće nedaće. Žena rođena u znaku Riba smatra da su uspješne osobe one koje se ne boje da sanjaju.

Ona motiviše druge

7 osobina zbog kojih je žena rođena u znaku riba fantastična
U danima kada se osjećate totalno demoralisano i demotivisano, žena rođena u znaku Riba može biti najbolja osoba s kojom tada trebate razgovarati. Ona vam može pomoći da se osjećate dobro u svojoj koži.

To je zbog toga što ona, iz nekog nepoznatog razloga, uvijek uočava nešto dobro u osobama koje je okružuju. Ona će pronaći način da vam “pojača” ego te ćete se začas osjećati pozitivnije i samopouzdanije nego ikada.

Ona je tako ženstvena

7 osobina zbog kojih je žena rođena u znaku riba fantastična
Žena rođena u znaku Riba je lijepa na način na koji bi svaka žena trebala biti – ona je osjetljiva, nježna, krhka i ranjiva.

Zbog ove karakteristike ona je izuzetno privlačna suprotnom polu. Zbog njene krhkosti i ranjivosti muškarci žele da je zaštite i brinu se o njoj.

Ona je veoma elegantna

7 osobina zbog kojih je žena rođena u znaku riba fantastična
Kada je riječ o modi i eleganciji, žena rođena u znaku Riba prava je diva! Ona voli da je uvijek dotjerana i, vjerujte, ona neće otići da izbaci smeće u trenerci i patikama – čak i tada je veoma elegantna.

Ona vjeruje da žena uvijek treba da izgleda njegovano i dotjerano te joj zbog te karakteristike mnoge druge žene zavide. Ukoliko vam je potreban modni savjet, obratite se ženi rođenoj u znaku Riba.

Autor: minimagazin.info

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU