ArcelorMittal Zenica / Konkurs za izbor novogodišnje čestitke za 2021. godinu

ArcelorMittal Zenica poziva na učešće na konkursu za izbor najljepše novogodišnje čestitke. Ovo je deveta godina za redom da organizujemo izbor najljepših čestitki, na kom mogu da učestvuju djeca zaposlenih, uzrasta od 6 do 14 godina. Tema ove godine je: „Moja novogodišnja želja“.

Pravo učešća na ovom konkursu imaju isključivo djeca zaposlenih u ArcelorMittal Zenica, koji bi trebali da predstave želje za sebe, svoju porodicu i Kompaniju u kojoj su zaposleni njihovi roditelji.

Rad treba dostaviti najkasnije do 08.12.2020. godine.

Na poleđini rada potrebno je napisati sljedeće informacije: ime i prezime autora, starosna dob, ime i prezime kao i naziv organizacione jedinice roditelja zaposlenog u Kompaniji i kontakt telefon.

Dozvoljene su sve tehnike i formati, u vidu crteža, slike, kolaža, digitalne fotografije ili nekog drugog vida umjetničkog izražavanja. Radovi moraju biti originalni i autentični, urađeni na A4 listu u položenom formatu (landscape format – 21×28 cm).

Deset najboljih radova će biti nagrađeno prigodnim poklon-paketom. Radove sa naznakom „Moja novogodišnja želja“ dostaviti na sljedeću adresu:
DIREKCIJA – ArcelorMittal Zenica, Bulevar Kralja Tvrtka I, br. 17.
Kontakt osobe: Alena Kahrimanović, Antonela Opačak.

arcelormittal zenica / konkurs za izbor novogodišnje čestitke za 2021. godinu
arcelormittal zenica / konkurs za izbor novogodišnje čestitke za 2021. godinu
spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU