Bilbao na Alaves, Stoke protiv WBA

Pogledajte koji nas to najzanimljiviji događaji očekuju danas

LENS – REIMS, 21.00 (Fudbal, Francuska 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Bijeg od Marselja, glavna je misija drugoplasiranog Lansa! Rems će tu biti najvjerovatnije žrtva, jer sem položaja gostujućeg tima, na plećima tima je i deficit igračkog kadra koji trenutno zbog povreda u minusu ima šest imena. Par na posljednja četiri susreta baštini GG tradiciju, od čega je neriješeno bilo na tri meča, a posljednju prijateljsku pobjedu u julu odnio je Lans.

CAGLIARI – VENEZIA, 20.45 (Fudbal, Italija 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Ovo je derbi fenjera, tako da smo uprkos kvotama skoro pa sigurni da je nemoguće reći ko je ovdje favorit. Prosto, teza o boljem je nemoguća za postavljanje, a na nama je da kažemo da je Venecija do sada u Serij A uspjela da slavi jednom, a da je dala svega četiri gola. Gol razlika Kaljarija iznosi 7:15.

KOLN – GRUTHER FURTH, 20.30 (Fudbal, Njemačka 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Grojter Firt kao najgori u dosadašnjem toku takmičenja ne očekuje ništa dobro u Kelnu. Domaćin želi da se odlijepi od sedmog mjesta, ali i tri uzastopna susreta na kojima je izvlačio remi ishode. S druge strane od gostujućeg sastava se očekuje stroga defanziva, a mi dodajemo da je Keln 2018. i naredne godine dva susreta para dobijao s po 4:0.

ATL. BILBAO – ALAVES, 21.00 (Fudbal, Španija 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Alaves je u kanalu, uprkos iznenađenju u proteklom kolu! Ništa pogrdno ne mislimo, jer o timu koji je sakupio samo tri boda iz posljednje pobjede nad Atletiko Madridom, ne smije se izvući neki pozitivniji zaključak. Na desetoplasiranom Bilbau je da dokaže da je bolji, iako nije dobijao posljednja dva meča para. Posljednji put u aprilu bilo je 0:0.

STOKE – WBA, 20.45 (Fudbal, Engleska 2) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

VBA je prvi s 22 boda koliko ima i Bornmut, treći je Fulam s dva boda manje, Koventri ima 19, a Stouk 18 bodova. To ukazuje na izuzetnu zainteresovanost oba sastava za igru na pobjedu. Interesantno je reći da je na posljednja tri susreta para dolazila dvojka, od čega je u dva navrata bio bolji VBA, te da je na svim tim mečevima štikliran NG tip.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU