Buđenje liga petice

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama

AUGSBURG – BAYERN, 20.30 (Fudbal, Njemačka 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Augzburgu je bijeg s fenjera bukvalno suspendovan rasporedom, jer igrati s Bayernom znači i unaprijed biti spreman za kapitulaciju. Julijan Nagelsmann će s tim u vezi sigurni smo biti dosljedan u gostima, uz saznanje da je Bayern posljednji meč para dobio sa 5:2. Ostaje nam da vidimo koliko golova može da padne na ovom susretu.

MONACO – LILLE, 21.00 (Fudbal, Francuska 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Lille je drugi u Grupi G, Lige šampiona, a Monako prvi u Grupi B Lige Europe. Ovi rezultati međutim nemaju baš nikakve veze s učinkom u Ligi 1. Naime, Monako je na 11. mjestu, a Lille na 12. poziciji, pa očekujemo napetu utakmicu. Sjetimo se da je posljednje viđenje para okončano sa 0:0.

LEVANTE – ATL. BILBAO, 21.00 (Fudbal, Španija 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Bilbao je u posljednja tri kola uzeo samo dva boda, pa atakuje na Levante koji kao i Hetafe na začelju ima tek šest osvojenih bodova. Biće Bilbao ipak oprezan, budući da je prošli put, igrajući u Kupu kralja, dvomeč s Levanteom morao da rješava kroz produžetke. Čini se da će zbog toga njihova agresija u gostima biti samo veća.

BENFICA – FERREIRA, 21.45 (Fudbal, Kup Portugalije) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Ferreira je tek jedanaesta na tabeli, pa Benfica ima puno pravo da se nazove favoritom. Takva je reputacija kluba koji se s Portom i Sportingom bije za čelo tabele, a koji ima velike aspiracije i u Kupu Portugalije. Očekujemo defanzivnu Ferreiru, zapravo tim koji će braniti čast, kako se ne bi ponovio aprilski ishod meča s Benficom koja ih je ponizila sa 0:5.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU