Budi pobjednik na EURO: Kladi se na najveće kvote na svijetu, navijaj za golove i naplati tiket čak i kad promašiš – Mozzart

Večeras u Rimu Italija i Turska otvaraju Evropsko prvenstvo u fudbalu koje će biti kao nijedno ranije – em što zbog korone kasni 12 mjeseci, em što će se igrati širom Starog kontinenta, em što će navijači u većini mečeva moći da prisustvuju u ograničenom broju.

Ali jedna stvar će biti ista…

Da, opet neće biti Bosne i Hercegovine na EURO, ali se zato Mozzart ponovo potrudio da svojim igračima ovo takmičenje učini zanimljivim i pruži priliku za odličnu zaradu.

Kao i uvijek, Mozzart je pripremio brojna iznenađenja…

NAJVEĆE KVOTE NA SVIJETU

Svakodnevno bukmejkeri Mozzarta pripremaju prijatna iznenađenja za igrače u vidu mečeva na koje su u Mozzartu kvote najveće na svijetu. Ta praksa neće se promijeniti ni tokom EURO 2020 – pratite ponudu svaki dan i iskoristite priliku da uplatite tiket s najvećim kvotama na planeti.

NAPLATI NAJVEĆI PROMAŠAJ

Ovog ljeta Mozzart ti nudi priliku da uzmeš iPhone 11 svakog dana za vrijeme Evropskog prvenstva. Sve što je potrebno da uradiš je da PADNEŠ TIKET.

O čemu se radi?

U toku Evropskog prvenstva tiket sa najvećom pogođenom kvotom, a promašenim samo jednim parom, osvaja iPhone 11. I tako svakog dana! Tiket mora da sadrži najmanje četiri para koji se igraju tog dana, pri čemu jedan par na tiketu obavezno mora biti s Evropskog prvenstva u fudbalu.

NAVIJAJ ZA GOLOVE

Možda Zmajevi nisu pronašli put do Evropskog prvenstva, ali smo sigurni da će cijela zemlja proslavljati svaki postignut gol na prvenstvu, jer za svaki gol Mozzart donira 100 KM u humanitarne svrhe, od čega će čitav iznos biti uplaćen udruženju “Srce za djecu oboljelu od raka” iz Sarajeva.

Nakon niza akcija u kojima je Mozzart podržao brojne zdravstvene ustanove, humanitarne organizacije, sportske klubove i pojedince, sada zajedno sa Mozzartom navijamo za svaki gol na Evropskom prvenstvu, kako bismo ostvarili još plemenitiji cilj.

Od 11. juna do 11. jula nas očekuje čak 51 utakmica, a nadamo se da su strijelci raspoloženi, jer ponavljamo – svaki gol na prvenstvu vrijedi čak 100 KM.

NOVE IGRE

U susret EURO 2020, Mozzart je obogatio i ponudu fudbalskih igara, pa tako sada možete uplatiti tiket sa mnogo novih kombinazzija. Na primer, I0-1&II0-1 (ukupno golova biće najviše jedan u prvom i najviše jedan u drugom poluvremenu), ili GG&I1+ (oba tima postižu minimum po gol i pašće najmanje jedan gol u prvom poluvremenu)… Naravno, kvote na nove igre su sjajne, a pridošlice u Mozzartovoj ponudi prepoznaćete po posebnoj boji na sajtu mozzartbet.ba.

SPECIJALNA PONUDA

Ako volite specijalne igre, Mozzart je i za vas pravo mjesto ovog ljeta. Ko će osvojiti Evropsko prvenstvo, ko će ispasti u grupi, ko će dati koliko golova, ko će osvojiti koliko golova… Na sve to možete da se kladite u Mozzartu i dobro zaradite.

Igraj na EURO u Mozzartu. Budi pobjednik.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU