Četiri firme iz BiH na Sajmu prehrambene industrije u Kelnu

U organizaciji Vanjskotrgovinske komore BiH četiri firme iz BiH izlažu na Sajmu prehrambene industrije Anuga (Fine Food) 2021 u Kelnu.

To su Mladegs Pak d.o.o. Prnjavor, Anđelić d.o.o. Trebinje, AS Holding iz Jelaha i KolMiks d.o.o. Velika Kladuša, a predstavili su se sa začinskim biljem i začinima, gotovim supama, kečapom, prelivima, žitaricama, slastičarskim proizvodima, čajem, kafom, keksima i drugim proizvodima.

Te kompanije, kako navode iz VTKBiH, među vodećim su privrednim subjektima u BiH u svojim proizvodnim kategorijama, kao i u oblasti trgovine, distribucije, izvoza i razvoja djelatnosti kojom se bave već duži niz godina. Također, priznati su i prepoznatljivi partneri kako domaćih, tako i međunarodnih klijenata u cijelom svijetu.

– Nadamo se da uspješnoj prezentaciji ponude kompanija iz BiH, te da će one na sajmu u Kelnu uspostaviti veliki broj kontakata sa novim partnerima, te sa jednim brojem njih ostvariti i dobru poslovnu saradnju, ali i obnoviti postojeće veze i nastaviti dalju saradnju – navode iz VTKBiH.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU