Današnji horoskop Bik: Pokušajte izbalansirati sve svoje obaveze!

Svojeglavi Bikovi danas trebaju biti što manje nestrpljivi

Bikovi koji su inače po poriprodi vrlo praktični i jedino vrijedni kada su motivisani danas bi trebali što bolje da izbalansiraju sve svoje obaveze.

Današnji horoskop svim pripadnicim ovog znaka preporučuje da više pažnje posvete starijem članu porodice. Šta čeka ostale možete pročitati u nastavku.

danasnji horoskop bik

Ovan

Vaša trenutna pozicija na poslu zavisi od vaše spremnosti da idete do kraja. Neko od saradnika krije važne informacije pa ne dozvolite da se krivica za nezavršeni posao prebaci na vas. U svakom slučaju dobra ideja je da redovno informišete nadredjene o tome šta radite. Nemate podršku partnera u vezi sa porodičnim problemom.

Bik

Današnji horoskop Bik: Želite sve i želite sve odmah. Nestrpljenjem nećete moći da ubrzate ono što ste započeli. Promjena postojećeg plana ili taktike može da znači povećane troškove. Oštri ste i namećete svoje stavove okolini. Stariji član porodice zahtjeva više vaše pažnje. Pokušajte da izbalansirate sve svoje obaveze. Nesporazum sa partnerom.

Bikovi po prirodi su veoma praktični i vrijedni jedino kada ima dovoljno motivacije. Poznati su po tome da im je bitan vanjski izgled. Stoga, dosta vremena provode ispred ogledala.

Žene koje su u znaku Bika više uvažavaju mišljenja muškaraca nego od žena. Također, veoma su slatkoriječive u komunikaciji sa drugima ali ne i uvijek iskrene. Svu svoju ljubav usmjeravaju na kućne ljubimce, porodicu i dom.

Muškarci Bikovi su poete u duši i vrlo praktični, što se mnogim ženama dopada. Neodoljiv je i šarmantan tako da mu svi lako praštaju i zaboravljaju pogreške. U vezama je ljubomoran i romantičan. On spada i u znakove koji se najčešće upuštaju u veze na poslu.

Najbolje se slažu sa Rakovima, Djevicama, Škorpijama i drugim Bikovima.

Da li znate šta je natalna karta i kako ona funkcionira? Otkrijte OVDJE.

Blizanci

Blizanci spadaju u najpametnije horoskopske znakove.

Sada je na vama da preduzmete odlučujući korak kad je vaša karijera u pitanju. Pokušajte da pri donošenju odluke isključite emotivni momenat. Novonastala situacija zahtjeva raćionalnost i hladnokrvnost. Možete da očekujete znatan novčani priliv zahvaljujući promjeni svog statusa na poslu. Ignorišite pokušaj nečijeg mješanja u vaše privatne stvari.

Rak

Pre nego što donesete poslovnu odluku baziranu na nečijim obećanjima uradite opsežno istraživanje. Izleti u nepoznato mogu vas finansijski mnogo koštati. Ne precenjujte svoje fizičke mogućnosti kad su obaveze i aktivnosti u pitanju. Potrebno vam je više odmora, sna i relaksacije. Poslušajte partnera i spremite se na put. Obratite pažnju na ishranu.

Lav

Neko vam predlaže partnerski poslovni odnos ali nije baš najbolje vrijeme za rizikovanje. Ukoliko razmatrate mogućnost kupoprodaje nekretnina razmislite ponovo i sačekajte povoljniji trenutak. Najbolje što možete trenutno da učinite je da se maksimalno opustite i uživate u sitnicama koje život znače. Krećite se više, vježbajte i zdravo se hranite.

danasnji horoskop bik

Djevica

Ne ustežite se da iznesete svoje mišljenje pretpostavljenima. Možete samo ubeležiti poen u svoju korist. Imate neočekianu mogućnost da dodatno zaradite. Krajnje je vrijeme da preduzmete nešto u vezi sa nekim ko vam se već duže vrijeme dopada. Prilično ste napeti i u stresu. Potrebno vam je više sportskih i društvenih aktivnosti. Pažljivo vozite.

Vaga

Povećani troškovi vas sada već brinu. Prikriveno nezadovoljstvo sada može da eksplodira naročito ako partner ne razumije vaše razloge nezadovoljstva. Ukoliko se još uvjek niste pokrenuli na poslovnom planu, sada je krajnje vrijeme. Propuštate idealne šanse da popravite svoj postojeći status. Moguće su alergije. Planirate duži put.

Škorpija

Planirajte dugoročno i maksimalno se angažujte na postojeće projekte iako sada ne vidite rezultate uloženog. Budite strpljivi i bićete nagradjeni. Informacije koje trenutno dobijate mogu vas navjesti na pogrešne odluke. Prethodno provjerite sve pojedinosti i validnost istih. Partneru ne prija vaša nepredvidljivost. Vrijeme je za dijetu.

Škorpije inače spadaju u najosvetoljubive znakove. Po prirodi su dosta vatreni i zavodljivi. Upravo ih najbolje karakterizira crvena boja zbog vaternosti koje imaju u sebi.

Strijelac

Odredjena nesigurnost kad su vaši dugoročni planovi u pitanju vas pomalo brine. Suočavate se sa ljudima na koje ne možete da se oslonite. Bez obzira na postojeće poteškoće ne odustajte od projekta na kojem radite. Sve će se ubrzo srediti samo je potrebno da vi budete strpljivi. Ne otkrivajte olako važne informacije.

Svi pripadnici ovog znaka su veliki gurmani koji uživaju u raznim jelima. Osim što su prepoznatljivi po velikom optimizmu, također oni su poznati i po činjenici da odmah nakon jela razmišljaju koju hranu će iduću jesti.

Jarac

Ne ustežite se da eksperimentišete na poslovnom planu. Novi projekti mogu da preokrenu na bolje vaš dosadašnji način poslovanja. Poradite na svom novom imidžu. Obratite striktnu pažnju na dokumente, nešto važno može da bude zagubljeno. Upoznajete vrlo zanimljivu osobu i moguća ozbiljnija veza. Ukoliko ste u braku partner vas inspiriše.

Vodolija

Planirani poslovni put može da donese odredjena razočarenja. Ne prenagljujte sa odlukama i dobro proučite sve aspekte posla prije nego što bilo šta potpišete. Mogući su finansijski gubici i stresne situacije. Ne vjerujte u prazna obećanja. Uznemireni ste razvojem situacije sa partnerom. Obratite pažnju na zdravlje i ne preskačite obroke.

Ribe

Ostvarujete značajne poslovne kontakte zahvaljujući svom otvorenom nastupu. Imate priliku da se angažujete u nekom zanimljivom projektu. Ukoliko možete odložite poslovni put za juni jer biste tada postigli bolje finansijske rezultate. Ne namećite svoje stavove saradnicima. U egzaltiranom ste stanju, tajne su neizostavni dio vaše priče.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU