Današnji horoskop Blizanci: Novčana situacija je sve bolja

Poželjno je da iskoristite bolju novčanu situaciju i počnete štediti

Zbog promjenjivog raspoloženja Blizanci su još uvijek neodlučni po pitanju da li su pesimistični ili optimistični kada se radi o određenoj poslovnoj situaciji. Ostatak današnjeg horoskopa pročitajte u nastavku.

Ovan

Nepredviđene okolnosti odlažu već planirane poslovne obaveze. Niste sigurni da li da i dalje strpljivo čekate rasplet na poslu. Neko od pretpostavljenih ne ispunjava dato vam obećanje. Porodica vam pruža tako potrebno razumijjevanje i podršku. Uvažavate savjet starije osobe. Preemotivni ste, odložite odluke koje zahtjevaju vašu objektivnost.

Bik

Razvoj odredjene poslovne situacije uliva vam optimizma. Potpisivanje ugovora ili važnih papira samo je trenutno odloženo. Povećani troškovi vas zabrinjavaju. Sanjarite dosta, što nije loše ali potrudite se da snove pretočite u stvarnost. Vrijeme je za akciju. Ukoliko se bavite kreativnim poslom ovo je sedmica inspiracija. Nekoga privlačite.

danasnji horoskop blizanci

Blizanci

Danasnji horoskop Blizanci: Još uvijek niste sigurni da li da budete optimista ili pesimista u vezi sa razvojem odredjene poslovne situacije. Ipak, dobijate odredjene nagoveštaje koji vam daju nade. Novčana situacija je bolja, dobronamjeran savjet ženske osobe vrijedi poslušati. Aktivni ste učesnik na svim društvenim dogadjanjima. Harmoničniji odnos sa partnerom vas smiruje.

Karakteristike osobnosti

Blizanci su izvrsni zabavljači koji imaju izražen smisao za humor i sitne dosetke koje mogu da razbiju  i najnelagodniju situaciju. Upoznati su sa najnovijim zbivanjima. Udvaraju se vrlo inteligentno, dozvoljavajući partneru da se osjeća sigurnim i vrijednim.

Uvijek dobrom intuicijom odaberu pravu temu. Osjećanja su im površna, rijetko kada osjećaju duboku ljubav i naklonost. Nepouzdani su i skloni dvostrukim vezama, zbog čega ih parner napušta.

Rođeni u ovom znaku su nježne tjelesne konstitucije, samo sa izraženim zgolobovima. Imaju dugačke udove i vrat, uzan grudni koš i ugnuta leđa. Glava je mala, pokreti su im nemirni, a pri hodu kao da poskakuju.

Čelo im je iskošeno unazad, imaju svježu kožu, brada nije ni malo izražena, imaju lijepe oči pune nemira i djetinjast izraz lica. Izražavaju se dosta konfuzno, a govore brzo i glasno.

Nihov temperamet je sangviničan, bez istrajnosti, iako imaju inicijative, nestrpljivi su, puni nemira i zbunjeni. Uslužni su i okretni, brzo reaguju, rado se prerušavaju, ali ne stvaraju autoritet.

Nihova osjećanja su bez dubine. Imaju bujnu maštu, vole da se pretvaraju, ponizni su i nezahvalni. Uvijek najradije gledaju svoju korist, politika ih ne zanima, ne mare za osjećanja kad je u pitanju korist, kolebljivi su, ali zla djela ne čine.


Volja kod Blizanaca je slaba i promjenljiva, nepostojana. Nisu hrabri, ne drže riječ, prilično su beskrupulozni, ali i lažljivi. Skloni su prevari i često se dogodi da pozajmicu ne vrate.

Njihov intelekt je živahan i svestran, duhoviti su i bistri, rječiti, puni su ideja, ali nestalni i površni. Nepovjerljivi su, bez iluzija, snalažljivi i realisti, veliki kritičari drugih. Poštuju samo činjenice, praktično više cijene nego teoriju, a vjeruju samo onome što su primili čulima.

Blizanci su neotporni zbog slabe tjelesne konstitucije. Nervi su im slabi, nisu baš umjereni, uvijek su zbog nečeg zabrinuti. Boluju najviše od plućnih bolesti (bronhitis), nazeb, kihavica, zapaljenje grla i drugih zapaljenja.

Često povrijeđuju ruke. Zbog ove situacije sa zdravljem, potrebno je da više borave na čistom vazduhu, da se kreću, da žive umjereno, a povoljno je što se brzo od svega oporavljaju.

Vrline i mane

Vrline su im: obično dobro raspoloženje, smisao za humor, okretnost, svestranost, bistrina, sposobnost za praktičan život, dobro pamćenje i velika snalažljivost.

Njihove mane su: nedostatak borbenosti, nepostojanost, izvjesna zluradost, nametljivost, neiskrenost, površnost, nepovjerljivost, sklonost intrigama, ulagivanju i poltronstvu.

danasnji horoskop blizanci

Rak

Iako je finansijska situacija nešto bolja vi još uvijek niste zadovoljni. Uloženi rad i energija u neki projekt nisu donjeli ono što ste finansijski očekivali. Ne preporučuju vam se riskantni finansijski poduhvati. Promjenljivog ste raspoloženja, imate potrebu da budete sami. Uzrok nesporazuma sa partnerom je različit stav u vezi sa finansijama.

Lav

Zabrinuti se razvojem situacije na poslu, čini vam se da se sve urotilo protiv vas. Opustite se, nakon kiše uvjek sija Sunce, pa tako i ovo može da znači samo završetak starog i početak nečeg novog. Više vaše fleksibilnosti u odnosu sa partnerom može preporoditi međusobni odnos. Potrudite se, nećete zažaliti. Potrebno vam je više kretanja.

Šta znači sanjati lutke otkrijte OVDJE.

Djevica

Vaše ideje i planovi ne nailaze na odobravanje pretpostavljenih na poslu. Budite u kontaktu jer profesionalne veze koje imate mogu da otvore neke nove poslovne mogućnosti. Raznežili ste se u odnosu sa partnerom što samo može da produbi vaš postojeći odnos. Čini vam se da ne možete da iskažete koliko vam znači ljubav i podrška koju dobijate.

Vaga

Poslovna ideja koju imate vrijedna je pažnje, može se pokazati kao vrlo produktivna i isplativa. Pokušajte da jasno definišete svoje ciljeve i učinite napor da preokrenete svoju poslovnu situaciju. Šanse da radite ono što stvarno želite su velike. Pokušajte da smanjite troškove da ne biste kasnije imali novčanih neprilika. Partner podržava sve vaše ideje.

danasnji horoskop blizanci

Škorpija

Na ličnom i profesionalnom planu sve izgleda stabilnije ali još uvjek ste oprezni sa bilo kakvim ulaganjem ili rizičnim promjenama. Ipak, osjećate se sigurno i sa više entuzijazma planirate budućnost. Partner je fleksibilniji, oboje ste opušteniji i zadovoljniji. Za neke će ovaj period značiti početak nove ljubavi a za neke možda odluku o zajedničkom životu.

Strijelac

Zabrinuti ste finansijskom situacijom i nemogućnošću da nešto bitnije promjenite na poslovnom planu. Budite strpljivi, rezultati samo malo kasne. Emotivna sigurnost i stabilnost u porodici i domu je ono što vam je potrebno. Činite sve da svoje najbliže učinite zadovoljnim ali sanjarite o preseljenju. Partner ne djeli vaš entuzijazam.

Jarac

Nema opuštanja kada je posao u pitanju. Opterećeni ste, pribjegavate sanjarenju i fantaziranju. Ostavljate rješavanje konkretnih problema za kasnije. Ukoliko se bavite umjetnošću ovo je izuzetno inspiritivan period. Neke vaše želje ili potrebe u vezi sa partnerom izazivaju podozrenje ili nesporazum. Krajnje otvoren razgovor donosi rješenja.

Vodolija

Smirenije sagledavate probleme na poslu, pokušavate da ubjedite pretpostavljene u ispravnost vaših stavova. Savjet ženske osobe koju poštujete vrijedi saslušati. Nesporazumi sa mužem ili ženom se produbljuju, ljubomora ili želja za kontrolisanjem su mogući uzroci. Napeta situacija eskalira različitim stavovima u vezi sa vaspitanjem djece.

Ribe

Samopouzdaniji ste i spremniji na izazove koji vam se nude. Ne propuštajte priliku koja može da vam preokrene karijeru. Nije vam potrebno ničije odobravanje. Imate potrebu da proširite svoje vidike: čitate, istražujete ili planirate uzbudljivo putovanje. Partner ne podržava vaše planove u vezi sa renoviranjem ili preseljenjem. Obavite kontrolni pregled.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU