Današnji horoskop Jarac: Počinjete novu emotivnu vezu!

Sve pripadnike ovoga znaka očekuje početak nove emotivne veze ili jačanje postojeće

Današnji horoskop Jarac pokazuje da ste preokupirani sa dugoročnim planiranjem, a previše opušteni kada su u pitanju svakodnevni problemi na poslu ili kod kuće.

Ovan

Vrlo ste kritični, skeptični i oprezni kad su nove ideje u pitanju. Niste raspoloženi za lake teme i neuobičajeno ste pesimistički raspoloženi. Pokušajte da ne prenosite svoje unutrašnje strahove na vašu poslovnu situaciju. Nije sve tako crno. Nezadovoljni ste i na emotivnom planu. Ako ste u braku partner pokušava da vas razume.

Bik

Propuštena poruka ili sastanak promjeniće vaše ovonedeljne planove. Manji priliv novca popravlja vam raspoloženje. Pokušajte da se ne nervirate zbog loše komunikacije ili nesporazuma sa kolegama na poslu. Ovo je samo prolazna epizoda. Šarmantno zaobilazite neku goruću temu sa voljenom osobom.

Blizanci

Finansijska situacija se komplikuje, opreznije trošite. Obratite pažnju na već utvrdjene aktivnosti za ovu nedelju. Mogli biste da jednostavno previdite ili zaboravite zakazani poslovni sastanak ili neki važan poslovni detalj. U posebnom ste raspoloženju i ne možete baš najbolje da odvojite realnost od snova. Bolje se koncentrišite u saobraćaju.

Rak

Potpuno ste koncentrisani na posao i svakodnevne obaveze. Pokušavate da budete praktični i obezbjedite više finansijske sigurnosti. Ukoliko razmišljate o investiranju savjet stručnjaka je neophodan. Ne možete da izbjegnete neprijatan razgovor sa pretpostavljenim, budite diplomata. Imate nevjerovatno dobre ideje, slijedite intuiciju.

danasnji horoskop jarac

Lav

Niste pretjerano optimistični kad je poslovna situacija u pitanju. Distancirali ste se od svega i od svih. Troškovi se povećavaju a priliva nema dovoljno. Kritični ste i nestrpljivi u odnosu sa partnerom i prijateljima pa su mogući nesporazumi. Oslonite se na savjet starijeg člana porodice jer jasnije sagledava vaš problem. Bavite se više sportom.

Zašto svi vole osobe rođene u augustu otkrijte OVDJE.

Djevica

U nešto ste stabilnijem periodu ali povučeni od svega. Sve radite pažljivo, sistematski i koncentrisano. Dobijate informacije koje vas brinu. Raspoloženje vam je promjenljivo, bez razloga ste pesimistični. Odložite donošenje finansijske odluke jer mogući su neočekivani problemi. Zanimljiva ponuda ne ostavlja vas ravnodušnim.

Vaga

Bez obzira na neke manje probleme sa kojima se suočavate, optimističniji ste kad je vaš poslovni projekt u pitanju. Sada bolje vidite neke mogućnosti koje ste možda ranije previdili. Očekivani novčani priliv kasni ali vas ne demotiviše. Uzbudjujući neočekivani susret vas intrigrira. Pokušavate da više vjerujete u sebe i da objasnite razlog vaših nemira.

Škorpija

Nervozni ste i nestrpljivi. Ne možete da tolerišete nikakva odlaganja, ograničenja ili bilo kakve prigovore naročito od autoriteta. Sukobi su neminovni jer insistirate na svojim stavovima. Odložite sve poslovne aktivnosti gdje se zahtjeva diplomatičan pristup i pregovaranje. Neslaganje sa patnerom prouzrokovano je nekim finansijskim pitanjima.

Strijelac

Neophodno je više inicijative da biste ostvarili do kraja ono što ste zamislili na poslu. Podršku nadredjenih već imate. Sada imate jasniji osjećaj za ono čemu stremite. Doživljavate sve nekako ozbiljnije, dovodite u pitanje svoje ranije životne odluke. Možda se pitate da li je sve onako kako ste željeli i u kom pravcu dalje putujete.

Jarac

Opušteniji ste i ne opterećuju vas trivijalni svakodnevni problemi bilo na poslu ili kod kuće. Preokupirani ste dugoročnim planiranjem i imate potpuno jasnu sliku šta želite da postignete. U narednom periodu samo razradite pojedinosti vašeg grandioznog plana, uspjeh neće izostati. Počinjete novu emotivnu vezu ili učvršćujete postojeću. Probavne smetnje.

Karakterne osobine:

Konzervativni su, ne dozvoljavaju da ih obuznu topla osjećanja, ali vješt partner može da zapali iskricu strasti koju prikrivaju. Partner može u svakom momentu da očekuje njihovu podršku, bez obzira na vrstu problema. Možda bi bilo dobro da prouče ljubavne tehnike koje bi mogle da probude u njima lijepa osjećanja koja će im pokloniti spoznaju najdublje ljubavi.

Osobe rođene u ovom znaku obično su jakog kostura, koščate, nekad sa deformacijom kostiju. One hodaju oprezno i sa pažnjom, imaju zemljanu boju lica, izražen nos i bradicu, ponekad iskrivljenost lica. Oči su im obično sive, ledenog pogleda, koža hrapava. Često se nađu ružni među njima.

Temperament je obično flegmatičan i melanholičan, zbog toga imaju čvrst pogled, lik kao kamen, neumoljivi su, hladni i rezervisani, epski ljudi ih očaravaju, vole da žive u planini ili su rođeni brđani.

Osjećanja su im hladna kao kamen, mogu na sve da ‘otupe’. Baš tim svojim hladnim stavom nameću se masi, jer je impresioniraju. Veliki su patrioti, sposobni na žrtve, ali isto tako i na surovost i sirovost.

Volja kod ovih osoba je čvrsta, konstruktivna, jaka i prodorna. Opaki su protivnici, jači, iščekuju i mjere svoju snagu. Ako im masa povlađuje, mogu postati despoti, fanatici su, vjeruju u sudbinu, ali ne bježe ni od jedne opasnosti.

danasnji horoskop jarac

Vodolija

Neophodno je da pronadjete ravnotežu izmedju poslovnih i porodičnih obaveza. Kritični period u odnosu sa partnerom prouzrokovan je vašim zanemarivanjem. Starijem članu porodice potrebna je sva vaša pažnja i podrška. Pokušavate da na suptilne načine kontrolišete ljude ili situacije oko sebe. Kratkotrajna romansa ili inspirativni razgovori.

Ribe

Direktni ste i oštri u svojim komunikacijama. Sve što mislite sada kažete bez mnogo razmišljanja. Odložite aktivnosti koje zahtjevaju diplomatičnost, takt ili strpljenje. Pojačana imaginacija, intuicija i spiritualnost sada mogu dati dobre kreativne rezultate. Izbjegavate ozbiljan razgovor sa partnerom. Pažljivo rukujte oštrim predmetima i staklom.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU