Današnji horoskop Ovan: Ostatak sedmice provesti ćete u romantičnoj atmosferi sa partnerom

Kraj sedmice Ovnovi će dočekati sa voljenom osobom

Dobre vijesti današnji horoskop donosi za sve pripadnike znaka Ovan koji su poznati po velikoj posesivnosti u ljubavi.

Ovan

Današnji horoskop Ovan: Čitav dan ste u pokretu. To vam prija, pa ste lijepo raspoloženi. Situacija u ljubavi, kao i odnos sa partnerom, bitno vam se popravljaju tako da ćete sedmicu provesti sa puno zadovoljstva.

Karakteristike žena u znaku Ovna

Uvijek je aktivna, i mentalno i fizički. To je glavni komadant u cijelom zodijaku. Bira društvo i često je sklona raspravama, autoritativna i mora uvjek da bude u pravu.

U ljubavi nepredvidljiva, ako je zadovoljna sa partnerom, onda je jako posesivna i potpuno mu se posvećuje i daje mu prividno osjećanje da je glavni, ali u stvari ipak ona vuče konce iz pozadine. Životni putevi su joj često vezani za inostranstvo.

Žena Ovan se najbolje slaže sa: Strijelcem, Vodolijom, Lavom, a ponekad i sa Jarcem i Vagom.

Karakteristike muškaraca u znaku Ovna

Obožava da putuje, društven je i sportiski tip, a u svakoj ekipi mora da igra glavnu ulogu. Odlučan je u onome što radi, naročito ako ima sreću da se bavi nečim što mu leži. Ako se zaposli na radnom mjestu koje ga ne interesuje, inertan je i potpuno bezvoljan.

Srećom po njega, uglavnom se izbori za svoje mjesto pod suncem. Ma koliko otvoreno djelovao, nikada niste sigurni šta stvarno misli, jer i pored njegove velike impulsivnosti, umije da bude i jako oprezan jer posjeduje jak odbrambeni mehanizam, više na mentalnom nego na emotivnom planu.

Muškarac Ovan se najbolje slaže sa: Blizancima, Vagom, Vodolijom, Lavom i Strijelcem.

danasnji horoskop ovan

Bik

Uz malo sreće, danas biste mogli lijepo da zaradite. Nemojte propustiti šansu koja će vam se pružiti. Zadovoljstvo i sklad u porodici. Moguć nesporazum sa prijateljima. Uznemirenost.

Karakteristike žena u znaku Bika

Nikada ne odustaje od ljubavi kada je sama, ona je u mislima sa nekim, ona pothranjuje čežnju, ona non-stop mora da se osjeća kao žena, inače se osjeća loše. Ona mora nekoga da voli, i svoju ljubav usmjerava i ka porodici i ka kućnim ljubimcima, manje prema prijateljima prema kojima u dubini duše uzdržana iako ih ima na pretek.

Mnogo polaže na svoju ljepotu, i može biti u bukvalnom smislu opterećena svojim izgledom. Ona je sujetna, traži pažnju. Više joj je stalo do mišljenja muškaraca nego žena, sa kojima u komunikaciji može biti slatkorečiva, ali ne i uvjek iskrena.

Žena Bik se najbolje slaže sa: Rakom, Djevicom, Škorpijom, Jarcem i Ribama.

Karakteristike muškaraca u znaku Bika

On je uglavnom lijepo vaspitan, drži do manira, sentimentalan je i senzualan, osjećajan, nostalgičan, trpeljiv, ali i posesivan, često sa razlogom nezadovoljan. Ponekad je svadjalica, previše uporan, oprezan, ali kada treba i odlučan.

Mane mu se praštaju jer je neodoljiv. On je poeta u duši, a ipak krajnje praktičan i to je ono što se ženama svidja. Umije da se postavi kako treba i da bude gazda u kući, a to radi diskretno i sa dosta humora na svoj račun, ljubomoran je, ali i romantičan, a vrijedan je samo kada je motivisan, a inače pomalo spor i svojeglav.

Muškarac Bik se najbolje slaže sa: Rakom, Djevicom, Škorpijom, Jarcem, Ribama i ponekim Bikom.

Blizanci

Pred vama je još jedan uzbudljiv dan. Veoma ste privlačni, pa vas očekuje uspjeh u ljubavi. Postoji mogućnost da započnete novu, veoma strasnu vezu. Finansijska situacija se poboljšava.

Karakteristike osoba u znaku Blizanaca

U suštini umije da bude proračunata i lukava, i vrlo racionalna, a sve po potrebi. Često kalkuliše u ljubavi na svoju štetu, slijedi svoje emocije samo do izvjesnog stepena, a onda izgradjuje odbrambeni mehanizam ili štiti sebe od razočarenja.

U ljubavi čini kompromise, sve dok to njoj odgovara. Individualista koji slijedi svoj životni put, mada djeluje kao da su joj drugi potrebni, suprug ili roditelji koji joj uglavnom u svemu izlaze u susret. Ima spretne ruke, svega čega se prihvati odradi dobro.

danasnji horoskop ovan

Rak

Lijepi trenuci sa prijateljima i siguran finansijski dobitak. Odnos sa partnerom vas ispunjava. Sukob sa pretpostavljenim na poslu. Moguće promjene u kući. Problemi sa zglobovima.

Karakteristike osoba u znaku Raka

Njena priroda je pod uticajem Mjeseca, planete koja najviše utiče na promjene raspoloženja i reaguje u afektu u zavisnosti od onoga kako se tog trenutka osjeća.

Ona voli laskanje čak i kada ne vjeruje u ono što joj se priča, jer je mnogo sujetnija nego što bi se moglo pomisliti.

Jedan od najproračunatijih tipova žena je žena Rak, jer je to dio njene samoodbrane, a ona u suštini i jeste slaba.

Negdje u njenoj ličnosti postoji crta karaktera koja bi se mogla nazvati komfortizam, ili ljenost, zbog čega uvjek bira najlakši put do uspjeha, a to je, uglavnom, preko muškarca. U suštini je vrlo prodorna, energična i opasna.

Samo neka neko pokuša da dirne u njen ego i sujetu, shvatiće sa kim ima posla. Često je vrlo lijepa i svjesna toga.

Lav

Danas ste izuzetno privlačni osobama suprotnog pola. Vi ćete to umjeti dobro da iskoristite, pa vas očekuje burno emotivno iskustvo. Prilika za kraći put. Poslovni uspjeh preko prijatelja.

Karakteristike osoba u znaku Lava

 Iza vesele i dobrodušne osobe se ipak krije jak karakter, poslovna žena koja zna šta hoće, koja ima izuzetan smisao za biznis.

Njen domen rada može biti vodjenje obdaništa, privatne škole, velikog preduzća, radio ili TV stanice do kozmetičkog salona, fabrike hrane, butika.

Sve što ona kreira u svom umu može da stvori i to da dobro unovči. Mnoge žene Lavovi su sjajne glumice, ali ne zato što glumi u životu mada ima izvjesne narciodne izvještačenosti ponekada u njihovom ponašanju, mada one toga nisu ni svjesne.

Ona može biti ponekad izrazito lijena, jer ona od svega najviše voli uživanje i sve što radi ima za cilj da stvori dobru materijalnu osnovu da bi dobro i udobno živjela.

Probirljiva je, pomalo snob i voli da je u centru pažnje. Sklona je da dramatizuje dogadjaje, da očekuje da joj svi poklanjaju pažnju.

Djevica

Previše obaveza na poslu ne ostavlja vam dovoljno vremena za sebe, a ni za kuću. Nestabilan emotivni život. Partner je napet, pa bi mu vaša toplina veoma prijala. Očekuje vas novčani dobitak.

Šta znači sanjati ubistvo? Otkrijte OVDJE.

Karakteristike osoba u znaku Djevice

Od Djevice nećete nikada čuti nešto neumjesno, ona dobro zna kako da se postavi u odredjenom momentu. Ona brine o sitnim stvarima, vrlo je saosjećajna prema bolesnima, starima.

Bolećiva je i vrlo odgovorna prema djeci, u stanju je da se interesuje za njihove interese, da se odrekne mnogo čega da bi ona bila srećna. Potiskuje emocije i sklona je da pati od raznih strahova u vezi sa zdravljem.

Djevica je u ljubavi nenametljiva, očekuje da je drugi uvjek primjete, teško da čini prvi korak, čeka da bude osvojena, ne trpi poraze, spremna je da istrpi uvrede, plijeni otmenošću, uzdržanošću.

Kada je u emotivnoj vezi ispunjava partneru sve želje, bar u početku, ili se trudi da ostavi takav utisak. Umije rafanirano da se nametne, da pogodi želje osobe koja joj se svidja.

danasnji horoskop ovan

Vaga

Veoma ste hitri i komunikatvni. Odnos sa partnerom nije najbolji. Skloni ste flertu i avanturama. Danas imate nesebičnu podršku prijatelja. Manji novčani dobitak. Loše se hranite.

Karakteristike osoba u znaku Vage

Vaga je jedan od najkontraverznijih znakova u horoskopu.

Vole da se predstavljaju u jednoj boji, u stvari mogu biti sasvim drugačije. Vaga može biti vrhunski političar i najveći prevarant, najveća dama i žena najnižeg morala, njihove reakcije su nepredvidive. želja za dominacijom, prefinjenošću, uzimanjem maksimuma od života čini ih vrlo prilagodljivim.

Škorpija

Oštri ste na jeziku što nepotrebno uznemirava i vas i druge. Na poslu vas očekuje uspjeh, a finansijska situacija vam se popravlja. Odnos sa partnerom je strastven. Problemi sa zdravljem.

Otkrijte koja 4 horoskopska znaka biraju pamet ispred izgleda otkrijte OVDJE.

Karakteristike osoba u znaku Škorpije

Ona je jaka, snažna, impresivna, odlučna, često samoživa, okrutna, lukava, nameće svoju volju ne zato što je loša, već zato što smatra da je u pravu.

Vodi uredan život, čak i kada je boem, uvjek stoji iza svojih postupaka, potpuno autentična ličnost. Ima jaku imaginaciju i veliki je borac. 

Strijelac

Pred vama je dan u kojem će dominirati vaša emotivna priroda. Iako vam je partner izuzetno naklonjen, mogući su manji nesporazumi. Naglašene strasti. Dobitak dolazi preko prijatelja.

Karakteristike osoba u znaku Strijelca

Voli da putuje, ako nema mogućnost da putuje u daleke zemlje, onda se bavi umjetnošću, filozofijom, voli da čita, da saznaje o drugim narodima, religijama. Velika je pričalica, maštar.

U ljubavi, žena Strijelac je romantična, ali je strast uglavnom drži na kratke staze, nepredvidiva je, izuzetno duhovita, i to je razlog zašto je muškarci vole. Ne voli da zavisi ni od koga.

Može biti i u paralelnim vezama, jer ne osjeća nikada veliku obavezu prema partneru. Manje više koji su slabije ličnosti od nje i koji u njoj gledaju oslonac, što njoj ne smeta.

Jarac

Zalaganje na poslu još uvijek ne donosi očekivane finansijske rezultate. Očekuje vas povjerljiv razgovor u vezi posla. Odnos sa partnerom je ispunjen erotskim nabojem. Dobro zdravlje.

danasnji horoskop ovan

Karakteristike osoba u znaku Jarca

Ponekad namjerno stavlja masku pričljive osobe da bi prikrila mnogo toga što ne želi da niko otkrije o njoj, a u stvari ona panično skriva emocije.

Možete je prepoznati po izgledu, jer je manje više sitne ili koščate gradje sa naglašenim jagodicama. Iako važi za ambicioznu ženu, što i jeste, ona je u suštini, kreativan umjetnički tip i mora nešto da radi, da stvara, ali glavni problem su joj emocije i emotivni život koji je pun raznoraznih obrta.

Stidljiva po prirodi uvjek ima problem da svoje emocije izrazi i umjesto da pokaže toplinu ona će prije da ih analizira i da se vraća na greške iz prošlosti, koje će obavezno ponoviti.

Priželjkuje velike strastvene ljubavi, ali se plaši razočarenja. Za supruga bira osobu koja joj uliva povjerenje.

Šta znači sanjati nevrijeme? Otkrijte OVDJE.

Vodolija

Druželjubivi ste kao i obično, i u tome nalazite sreću. Ljubavni život vam se popravlja, pa ćete večeras imati priliku da izadjete sa partnerom. Zadovoljstvo kroz dijecu. Moguć odlazak na put.

Karakteristika osoba u znaku Vodolije

 Ona je okrenuta budućnosti, smjela, intelektualna, ima stvaralačku volju, neuhvatljiva, nepristrasna i sklona rizicima.

Voli da bude primjećena, učestvuje u velikim društvenim procesima, sve mora da komentariše i ima potrebu da iznese svoj stav, pokušava da bude neutralna. Vodolija u ljubavi pokazuje veliku maštovitost i spremnost da ulazi u avanture

Ribe

Iako ste zauzeti poslovnim obavezama ipak uspjevate da nadjete vrijeme i za porodicu. Nedostatak novca vam je problem ove sedmice. Očekujte uspjeh u ljubavi. Zdravlje se popravlja.

Karakteristike osoba u znaku Riba

Često ide protiv svojih interesa, zna da tera inat, dugo pamti uvrede, njena sujeta je naglašena, naročito može imati problematičan odnos sa roditeljima.

U stanju je da jednog od roditelja idealizuje ili da smatra da je potpuno neshvaćena. Usredsredjena na sebe i svoje probleme, često se izoluje od svijeta

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU