Današnji horoskop Rak: Nezadovoljstvo kao odraz trenutne situacije u životu

Usprkos nezadovoljstvu Rakovima će pomoći iskren razgovor sa pratnerom ili bližim članom porodice

Moguće tenzije i promjene na ličnom i profesionalnom planu određene znakove neće zaustaviti da se se zaljube. Čak i za one koji su u dugim vezama neće izostati pozitivna atmosfera ispunjena ljubavi sa partnerom.

Ovan

Sagledajte dobro vaše dugoročne ciljeve kako biste mogli da pravovremeno donosite ispravne odluke. Čak i male promjene na poslu sada mogu da vas raduju. Neko od autoriteta sputava vaše inicijative. Moraćete da budete ubjedljiviji. Promjene na ličnom i profesionalnom planu zavise samo od vas. Oprezno u saobraćaju.

Bik

Dogadjaji koji će da usljede ove sedmice mogli bi da označe prekretnicu na ličnom ili poslovnom planu. Ne okrećite se u prošlost i tamo ne tražite odgovore. Pažljivo odmjeravate svoje postupke na poslu ali neko od kolega preosjetljivo reaguje. Ne možete da vjerujete u ono što čujete. Sretni ste i opušteni u odnosu sa partnerom.

danasnji horoskop rak

Blizanci

Nestrpljivi ste, dominantni i želite da po svaku cijenu kontrolišete odredjene situacije. Vaš nečekivano agresivan nastup zahtjevaće neka objašnjenja na poslu. Pokušajte da ne reagujete impulsivno i razmislite o mogućim posljedicama. Konfuzija i na ličnom planu, ne donosite značajne odluke dok ne sagledate sve moguće alternative. Nervozni ste i nezadovoljni.

Rak

Današnji horoskop Rak:Trenutno nezadovoljstvo ili nestrpljenje samo je odraz trenutne sitacije u vašem životu. Čini vam se da se sve vrlo sporo odvija i da morate nešto da učinite kako biste ubrzali razvoj dogadjaja. Nedavni razgovor sa partnerom pomogao vam je da bolje razumijete svoje potrebe na ličnom planu. Podjelite svoje sumnje ili brige sa članom porodice.

Tri najmudrije žene prema horoskopu otkrijte OVDJE.

Karakteristike znaka

Rak je uporan i vrijedan kad sebi nešto postavi za cilj. On nije materijalista, ali dobro zna vrijednost materijalnih dobara. Štedljiv je i ne voli nesigurnu budućnost. Tek kad se osigura, onda druga strana njegove prirode može da se ispolji. Rak tad postaje opušteni romantičar i sa puno mašte na kreativan način uživa u životu.


Rak pored ostalih kvaliteta ima umjetničke sklonosti. Međutim, nije svaki Rak umjetnik, on se može baviti najracionalnijim poslom, ali će u svojoj duši biti usko vezan za neku umjetnost. Njegova bogata mašta mu omogućava da svaki posao kojim se bavi radi na jedan originalan i kreativan način.


Uvijek se povode za romantikom. Sentimentalni su, izuzetno nježni i osjetljivi. Lako se vezuju za partnera. Kod žena je izražen majčinski instinkt, dok je muškarac spreman da zaštiti svoju partnerku.

Imaju izraženu potrebu za ljubavlju te se lako zaljubljuju. Zaljubljeni se odmah predaju i prema partneru su otvoreni i iskreni. Uslov za intimne odnose je – ljubav.


 Rakovi su senzibilni, osjetljivi, romantični, ne vole da pričaju o svojim osjećanjima. Uživaju u diskretnom pogledu, osmjehu i nježnom dodiru. Najljepše se osjećaju pored mora ili vode, jer veliku ulogu kod njih ima ambijent i atmosfera.

Ljubav na mjesečini u zagrljaju prave osobe. Plaše se prekida i po svaku cijenu žele da sačuvaju postojeću vezu. Partner ne može lako da ih ostavi, jer dobrom intuicijom osjete njegove tajne želje i ispunjavaju ih.

Lav

Pravo je vrijeme za rezimiranje dosadašnjih poslovnih rezultata. Neophodno je da sagledate na koji način ograničavate sami sebe i da donesete odluke o konkretnim akcijama. Nezadovoljni ste odlaganjima ili promjenama na poslu. Sumnjičavi ste i samokritični. Nesporazum sa prijateljem zahtjeva hitan razgovor.

Djevica

Promjenljivog ste raspoloženja, nagomilane poslovne obaveze posljedica su nekih prošlih grešaka ili procjena. Komplikovane situacije sada mogu da budu prilika da pokažete koliko ste kompetentni. Neko pokušava da vas uvuče u nekakav riskantan poduhvat. Malo uzbudjenja nije na odmet ali ipak budite obazrivi. Potrebno vam je više kretanja.

danasnji horoskop rak

Vaga

Poslovna situacija koja nije mnogo obećavala sada se konkretizuje. Pregovaranje ili zaključivanje ugovora u ovom periodu donosi veliku dobit i ličnu satisfakciju. Ipak, oprez ukoliko su inostrani poslovi u pitanju. Suviše emotivno reagujete u odnosu sa partnerom. Ne pretjerujte sa optužbama ili kritikama. Poslije može biti kasno za kajanja.

Koji je savršen kućni ljubimac za vaš horoskopski znak provjerite OVDJE.

Škorpija

Energični ste, samopouzdani i magnetično djelujete na sve oko sebe. Sve što ste planirali sada je u procesu realizacije, finansijska situacija je stabilnija. Svi riskantni poslovi ili transakcije još uvjek vam se ne preporučuju. Neophodna je vaša diskrecija u vrlo osjetljivoj situaciji na poslu. Saznajete neke tajne. Vodite računa o pravilnoj ishrani.

Strijelac

Delikatna poslovna situacija zahtjeva svu vašu diplomatičnost. Potpisivanje značajnih ugovora ili papira odložite za kraj sedmice. Vrijeme je za unapredjenja i povišice, tražite sami ukoliko vam se ne nudi. Bolja finansijska situacija omogućava vam da otplatite neki dug ili kredit. Rasprava sa partnerom u vezi sa finansijama vas iritira.

Jarac

Pokušajte da objektivno sagledate poslovnu situaciju i donesete konačne odluke. Uznemireni ste nečijom neiskrenošću. Neprijatan razgovor sa nekim od autoriteta će vas uznemiriti. Budite jasni jer možete da provocirate nepoželjne reakcije. Raskidate neke stare prijateljske veze jer ne dijelite više zajedničke ideale. Novi ljudi su oko vas.

Vodolija

Iskoristite trenutnu naklonost nekog od pretpostavljnih, sprovedite svoje ideje u djelo. Troškovi se samo povećavaju, nervozni ste zbog nezadovoljavajućih prihoda. Prekidate postojeću emotivnu vezu ili odnos sa nekim ko više nema pozitivan uticaj na vaš život. Ukoliko ste u braku neophodno je više medjusobne iskrenosti.

Ribe

Vrijedno radite, samodisciplinovani ste u želji da prevazidjete prepreke koje ste imali u ostvarenju poslovnih ciljeva. Dosta kraćih puteva, aktivnosti i susreta su pred vama ove sedmice. Imate važan razgovor, dobijate značajnu informaciju koja je bitna za vašu finansijsku situaciju. Sebičnost prijatelja vas iritira. Tražite neka objašnjenja od partnera.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU