Današnji horoskop Škorpija: Obratite pažnju na ishranu

Moguće probavne smetnje. Stoga, obratite pažnju na ishranu!

Današnji horoskop preporučuje Škorpijama da se odmore prije nego što započnu bilo kakve nove projekte.

Ovan

Nezadovoljni ste postojećim stanjem na poslovnom planu. Nervozu prenosite na odnose sa porodicom i nesporazumi su neminovni. Pokušajte da odložite neke odluke bez obzira na pritisak saradnika. Odnosi sa voljenom osobom ulaze u posljednju fazu vaše izdržljivosti. Moguće su impulsivne odluke. Neko vas tajno privlači, uzburkani ste.

Bik

Da biste postigli sve planirane obaveze prvo morate da eliminišete sve što vam odvraća pažnju. Pokušajte da proniknete u suštinu odredjenih situacija, otvorite širom oči, vrijeme je za budjenje. Ozbiljan razgovor sa osobom od autoriteta može vam promjeniti život. Neplanirani kraći put znači veće troškove.

danasnji horoskop rak

Blizanci

Najbolje što možete da sada učinite je da odložite sve značajnije poslovne odluke. Rastrzani ste izmedju poslovnih i porodičnih obaveza. Pokušajte da izbalansirate svoje obaveze i prioritet ipak date porodici. Ne pokušavajte da uverite partnera u opravdanost nekih finansijskih ulaganja. Nesporazumi kulminiraju. Obratite više pažnje na ishranu.

Rak

Intenzivno razmišljate o raznoraznim mogućnostima koje vam se ukazuju na poslovnom planu. Realne su ali vi se još uvjek držite provjerenih modela. Ne dopustite samo da propustite šanse zbog vaše neodlučnosti ili nespremnosti na rizik. Slušajte pažljivo, važna informacija u vezi sa finansijama može vam promaći. Obavite neophodne preglede.

Lav

Iako je vama sve potpuno jasno, drugima nije, pa se potrudite da objasnite svoje stavove na poslu prije nego što nastane konfuzija. Pri tome poštujete pravila igre ali budite otvoreni i krajnje precizni. Distancirali ste se od svega i od svih, pokušajte da ublažite i otkravite svoj odnos sa partnerom. Iskren razgovor vam može pomoći. Kontrolišite krvni pritisak.

Djevica

Iznenadjujući preokreti na poslovnom planu dešavaju se kad ste najmanje očekivali. Ne razmišljajte previše već se upustite u ponudjenu avanturu. Nećete zažaliti. Uloženi trud iz prethodnog prerioda sada donosi odredjene rezultate naročito ukoliko je u vezi sklapanja ugovora ili promjene posla. Imate razloga da budete optimističniji, crne misli odbacite.

Vaga

Bez razloga ste uznemireni, opustite se jer sada ništa ne može da ugrozi vašu poziciju. Upotrebite vaš poznati šarm i ubjedite nekog ko odlučuje u ispravnost svoje vizije. Isplatiće vam se trud višestruko. Iznenadni finansijski priliv će vas ohrabriti. Partner je nervozniji pa ne započinjite važnije diskusije po pitanju vaših zajedničkih planova.

Škorpija

Danasnji horoskop Škorpija: Usporili ste svoj ponekad ubitačan tempo na poslu. Kao da vam je potreban predah prije otpočinjanja nove akcije. To ne znači da ste se povukli iz straha već samo da sagledavate moguće opcije i posljedice. Vaše ideje nemaju podršku pretpostavljenih, ne insistirajte već sačekajte bolji trenutak. Obratite pažnju na ishranu, moguće su probavne smetnje.

Karakterne osobine Škorpija

Škorpije su tip prividnog usamljenika, imaju prodoran ispitujući pogled, svjesne sebe i svojih potencijala, ali ne i prepotentne. Teško ih je uvrijediti, jer su samouvjerene, ne reaguju na komplimente, mada mu prijaju.

Muška Škorpija ne voli da mu bilo ko laska. Sumnjičav je prema motivima drugih kada ga hvale, hladnokrvan, djeluje povremeno kao da je nezainteresovan za okolinu, teško ga je unervoziti, posjeduje jake psihološke moći, zrači vitalnošću, ne pokazuje šta osjeća, svjesno želi da ostavi utisak ravnodušnosti, kaže samo ono što smatra da je umjesno, ali ne otkriva svoje misli, zaključke i namjere olako.

Za njega misle da je nesebičan, što ne mora da bude tačno, mada je u suštini vrlo plemenit i osetljiv na tudju patnju, zaslužuje poštovanje, odan je prijateljima, hrabar, interesuje ga religija, pitanje života i smrti. Strastven je, ali ne želi da otkrije romantičan dio svoje duše. Posjeduje jak intelekt i jake emocije.

Muškarac Škorpija se najbolje slaže sa : Bikom, Rakom, Djevicom, Jarcem, Ribama i Škorpijama.

danasnji horoskop skorpija

Strijelac

Strpljenje vam je pri kraju jer slušate iste priče na poslu i teško vam je da se obuzdate. Impulsivne reakcije samo vam mogu odmoći jer možete reći pogrešne stvari u pogrešnom trenutku. Budite strpljivi i sačekajte svojih pet minuta. Okružite se ljudima koji djele vaš entuzijazam i moralne kodekse. Imate neodoljivu potrebu za promjenom stambenog prostora.

Jarac

Nerealni ste u pogledu vaše finansijske situacije. Pomalo ste uspavani i uljuljkani nerealnim planovima. Promjena kratkoročnih ciljeva trebalo bi da vam bude prioritet. Poslovni susret koji izbjegavate mogao bi da znači preokret. Savjet prijatelja vrijedi saslušati. Partnerovi komentari sada samo podižu tenziju u vašem odnosu.

Vodolija

Situacija na poslu izmiče vašoj kontroli. Pokušajte da se izborite za svoje stavove ili pozicije argumentovanim diskusijama. Nesporazumi su neizbježni pa onda se bar potrudite da jasno i glasno iznesete svoje nezadovoljstvo. Nezadovoljstvo na emotivnom planu uzrokuje vam dodatni stres. Ukoliko ste u braku kriza je na pomolu.

Ribe

Oslonite se na svoju nepogrešivu intuiciju i osjećaj za pravac djelovanja u komunikaciji sa nadredjenima. Uvjek možete da ublažite tenziju prije nego što je i započeta i tako izbjegnete nepotrebne nesporazume. Što manje kažete to bolje bez obzira koliko šarmantno i ljupko nastupite. Ne preduzimajte riskantne finansijske poduhvate. Priznajte da ste se zaljubili.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU