Današnji horoskop Strijelac: Još uvijek ste tajanstveni prema bliskim prijateljima

Osjetite da ste bez očekivane podrške od strane bliskih prijatelja

Današnji horoskop preporučuje svim pripadnicima znaka Strijelac da se više posvete zdravlju. S druge strane Ovnove očekuju dobre vijesti vezane za financije!

Ovan

Neočekivani dogadjaji na poslu idu vam na ruku, mjenjate utvrdjene rasporede kako biste se prilagodili novonastaloj situaciji. Dobijate dobre vijesti u vezi sa nekim finansijskim ulaganjem. Napokon ostvarujete nešto što ste do sada samo željeli, sve je već isplanirano do detalja. Uporno nekog osvajate ali akcije su vam neuspješne. Promjenite taktiku.

Bik

Taman kad ste pomislili da ste napokon napravili pravu kombinaciju pojavljuju se nepremostivi problemi. Imajte strpljenja jer impulsivne reakcije samo će otežati već postojeće stanje. Neophodna je pažljiva komunikacija sa autoritetima ili starijima. Mogući su nesporazumi sa članovima porodice. Neko ne ispunjava vaša očekivanja.

danasnji horoskop strijelac

Blizanci

Uznemireni ste nedavnim dešavanjima i problematikom na poslu. Svjesni ste da nešto morate da promjenite, budite krajnje oprezni u komuniciranju svog nezadovoljstva. Neočekivan poziv može iz korijena da promjeni vaš postojeći poslovni status. Prihvatite izazov koji vam se nudi. Nije vrijeme da otkrijete svoja osjećanja osobi koja vas privlači.

Rak

Obratite pažnju na troškove i ne preuzimajte nikakve riskantne finansijske poduhvate. Trenutni impuls da se možda zadužite ili opteretite kreditne kartice nije dobar izbor. Ne započinjite nikakav poslovni aranžman sa nekim od prijatelja jer gubici su izvjesni zbog vaše trenutne neobjektivnosti. Nezadovoljni ste odnosom sa partnerom.

Lav

Planirane poslovne aktivnosti se odlažu, komunikacija sa autoritetima je otežana ili čak vama neprijatna. Sumnjičaviji ste i samokritičniji više nego obično. Da biste se pokrenuli potrebno je da razumijete na koji način sami sebe ograničavate. Stavili ste ružačaste naočari kad su finansije, partner ili porodični odnosi u pitanju. Obavite doktorske preglede.

Djevica

Važan sastanak ili intervju sa poslodavcem ima dobru prognozu, ne paničite, sve je pod savršenom kontrolom. Bićete iznenadjeni povoljnim ishodom ili dobrim vjestima, oni koji odlučuju sada su vam naklonjeni. Rješavate problem koji vas duže vrijeme muči drugačijim pristupom ili preuzimanjem odredjenog rizika. Savjet partnera je dragocjen.

Vaga

Zaboravite na obaveze i posao ove sedmice. Opustite se, i uživajte nakon svih napora u proteklom periodu. Ne upuštajte se u riskantne finansijske poduhvate. Nečija srceparajuća priča ili uloga mučenika je samo manipulativni pokušaj da se pridobije vaša pažnja. Provjerite prave motive da se ne biste kasnije kajali. Nesporazum sa prijateljem.

Škorpija

Društveni ste, srećete izuzetne ljude i pravite značajne poslovne kontakte. Skriveni aspekti posla mogu vas dovesti u finansijsku nepriliku. Provjerite ponovo svaki detalj jer vam je nešto promaklo. Odložite konačne odluke. Neko eksentričan uzburkao je vaša intenzivna osjećanja. Bura je na pomolu.

Strijelac

Danasnji horoskop strijelac: I dalje ste u svom svijetu, tajanstveni i ne otkrivate svoje namjere. Planirane aktivnosti u vezi sa inostranstvom ne odvijaju se onako kako ste željeli. Očekivana pomoć ili podrška izostaje. Uvidjate da su neophodne promjene sa vaše strane. Misteriozna osoba je inspiracija. Probudio se vaš avanturistički duh. Obratite više pažnje na zdravlje.

Karakterne osobine

Oni su avanturisti koji maštaju o novim neotkrivenim svjetovima, zakopanom blagu koje može da im omogući putovanje po svijetu i mnogo lijepih ljubavnih avantura. U realnom životu privrženi su partneru, ali ako ih razočara tada gase vatru zauvijek. Nikada ne gube nadu u sretnu ljubav.

Osobe rođene u ovom znaku obično su normalne visine. Imaju povjerljive i mirne oči, visoko čelo, plemenit pogled, lagan i odmjeren hod, staložen ton kad govore. Nos je pravilan i nešto duži, gledaju nekako u daljinu, a ipak odaju utisak povjerenja.

Temperament im je umjereno koleričan. On je sposoban za samokontrolu, umjereno se uzbuđuje i stišava svojom voljom, i uspješno se bori sa impulsima koje mu nameće temperament.

Kod Strijelaca osjećanja su prema svim ljudima bratska. Strijelac voli ljude, mrzi podjarmljivanje i okrutnost. Mnogo drži do morala, ako pobjeđuje velikodušan je prema neprijatelju. Uopšte su velikodušni, nadahnuti optimizmom i dobrim mislima, idealisti i ne žele da krše moralne zakone.

Volja je snažna, zasniva se na psihologiji. Osoba se koncentriše prije donošenja odluke, oprezna je, te predviđa unaprijed sve što je potrebno. Nastupa samo na sigurno. Volja se odražava na licu ovih osoba, te zrače dostojanstvom, zato im se vjeruje i izgledaju kao da drugom vjeruju.

Šta znači sanjati da ste zalutali ? Pročitajte OVDJE.

danasnji horoskop strijelac

Jarac

Odložite sve važne finansijske odluke kao i razgovore ili pregovore sa bankama, kreditnim institucijama ili ljudima koji vas mogu podržati. Generalno budite oprezniji u rukovanju novcem, mogući su veći nepotrebni troškovi ili gubici. Kad mislite o nekome oči vam se zasijaju. Fantazirajte i uživajte dok možete jer vrijeme budjenja uskoro vam predstoji.

Vodolija

U procesu ste donošenja važnih poslovnih odluka. Potreban vam je mir i opuštena atmosfera kako biste razmotrili sve pojedinosti. Osmjelite se i prihvatite izazov koji vam se nudi, finansijski može da bude vrlo isplativo. Partner ne djeli vaš entuzijazam, nemate tako potrebnu podršku. Postojeći jaz samo se i dalje produbljuje. Niste sigurni šta dalje.

Šta znači sanjati čarape otkrijte OVDJE.

Ribe

Ekscentrični ste i spontani, imate ideju da kardinalno promjenite karijeru, da se otisnete na put i istražite nepoznato ili da se konačno presijelite. Jasno vam je da su vam promjene sada već neophodne. Pa, krenite u akciju. Romansa na dužem putu za neke će značiti početak duže i obećavajuće veze. Budite krajnje oprezni, izvrgnuti ste nekoj vrsti manipulacije.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU