Današnji horoskop Vodolija: Očekuje se veći financijski gubitak

Sve troškove svedite na minimum!

Zbog mogućeg financijskog gubitka Vodolijama se preporučuje da izbjegavaju sklapanje rizičnih poslova. Ostatak današnjeg horoskopa možete pročitati u nastavku.

Ovan

Donošenje ključnih finansijskih odluka čini vas pomalo nervoznim. Više samodiscipline i koncentracije na postojeću poslovnu problematiku pomoglo bi ostvarenju planiranih ciljeva. Ne možete baš najbolje da uskladite porodične i poslovne obaveze što može biti veliko opterećenje za vaš svokodnevni ritam. Partner vas podržava i razume.

Bik

Neophodan je vaš kompromis da biste ostvarili odličnu saradnju sa vrlo kreativnim ili uticajnim ljudima. Dobijate vrijedne povratne informacije u vezi sa poslom. Kraći put biće vrlo uspješan, a planirani susret je više nego prijatan. Skriveni strahovi, želje ili ljubomora izlaze na površinu u vašoj postojećoj vezi, problemi su na vidiku. Iluzije o nekom.

danasnji horoskop vodolija

Blizanci

Ekstremnim i silovitim reagovanjem nećete mnogo postići u rješavanju nekog poslovnog problema. Neko od poslovnih partnera ne drži se datog dogovora. Ukoliko je uključen poslovni rizik možete da očekujete finansijski gubitak. U ovom periodu ne preporučuju vam se rizični poduhvati. Odložite razgovor sa partnerom jer je moguć neočekivani obrt.

Rak

Situacija na poslu je bolja zahvaljujući podršci koju ste dobili od saradnika. Imate više entuzijazma i optimizma, pokušavate da se bolje organizujete na poslu. Donosite odluke koje će imati pozitivan uticaj na vaše dugoročne profesionalne ciljeve. Fascinirani ste nekim misterijama. Zbunjujuća situacija sa partnerom se rješava.

Zanimljivo je da Rak spada među najpamentije horoskopske znakove. Zbog toga što su vrlo osjećajni i mnogo razmišljaju o životnim pitanjima.

Lav

Držite se svog planiranog ritma, uloženi napori na poslu sada će napokon pokazati rezultate. Upornost će se isplatiti. Riskantni poduhvati neće ubrzati razvoj situacije, naprotiv samo mogu donjeti neželjene finansijske probleme. Podršku dobijate od partnera i sa više samopuzdanja planirate sljedeće poslovne poteze. Odlažete put. Moguća poruka od vašeg frizera.

Djevica

Pokušavate da nametnete svoje stavove što može prouzrokovati nesporazume na poslovnom i ličnom planu. Prepreke u ostvarenju vaših ciljeva izazivaju vaše ishitrene akcije koje mogu da prouzrokuju produbljivanje postojećih problema. Sve što sada izgovorite ili uradite biće uzrok kasnijih kajanja.

Vaga

Iako ste u dinamičnom periodu i dogadjaji se samo nižu jedan za drugim vi niste sasvim zadovoljni. Nešto što ste odavno planirali sada se ostvaruje. Potpuno neočekivana poslovna situacija zatiče vas nespremnim. Objektivno sagledajte uzroke problema pa onda odreagujte. Upoznajete zanimljivu osobu.

Škorpija

Sada već ne možete da izbjegnete posljedice nedavnog riskantnog poslovnog poteza. Finansijski gubitak će vas izbaciti iz ravnoteže. Dodatno zaduživanje sada nije preporučljivo. Neophodno je da se bolje organizujete i uskladite svoj profesionalni i privatni život. Partner ima dobre ideje, saslušajte pažljivo razumne savjete.

danasnji horoskop vodolija

Strijelac

Ništa se ne razvija onako kako ste planirali na poslovnom planu. U ovom periodu nije vam lako da donesete ključne odluke. Uznemireni ste i nervozni slijedom svih dogadjanja. Nisu vam preporučljivi rizični poduhvati bilo koje vrste. Problemi i na ličnom planu samo otežavaju vaš svakodnevni život. Ne možete da izbjegnete sukob sa pratnerom.

Jarac

Nestrpljivi ste i umorni od svakodnevnih rutinskih obaveza ali i vašeg postojećeg životnog stila. Osjećate da su vam potrebne kardinalne promjene ali istovremeno postoji strah od mogućih posljedica u budućnosti. U žiži su vaše osnovne životne vrijednosti, a odluke samo vi možete donjeti. Povukli ste se u svoj svijet, partner vas razume.

Vodolija

Današnji horoskop Vodolija: Kreativni ste, imaginacija vam je vrlo aktivna ali pokušajte da je ne usmjerite na finansijski plan. Mogući su veći gubici ukoliko se upustite u rizičan posao. Sanjarite i fantazirate o ljubavi i nekome koje je samo proizvod vaših trenutnih iluzija. Otreznite se na vrijeme da kasnije ne biste bili razočarani realnošću. Ograničite troškove na minimum.

Karakterne osobine Vodolija

Voli da je prvi u svemu i da rukovodi, da ga poštuju, cijeni prava prijateljstva, ali ih obično sam prekida u afektu, ako nije siguran da su mu prijatelji lojalni.

Odličan polemičar ima oštar jezik, sarkastičan, malo ko umije da ga nadmaši u tome. Kada nekoga voli, ma ko to bio, izuzetno je odan i pažljiv. Drži do svoje porodice i maksimalno se trudi da sa svima bude u dobrim odnosima.

Sa majkom ima komplikovan odnos ili majku doživljava kao žrtvu porodice. Muškarac Vodolija ne voli da otkriva ni svoje misli, ni svoja osjećanja, možete biti još samo jedno novo iskustvo, novi eksperiment, vodi kontroverzni život, dešavaju mu se neočekivane stvari, može biti neočekivano vrijedan i odan i to ne mora trajati.

Intelektualan tip, uvjek se pita šta partnerka voli. Može biti jako nježan, osjećajan.

Muškarac Vodolija je mnogo interesantniji od žene Vodolije, jer je Uran tipično muška, energična planeta, i vlada ovim znakom, čineći ga drskim, smjelim, šarmantnim, nezavisnim.

Muškarac Vodolija se najbolje slaže sa: Strijelcem, Ovnom, Blizancima, Lavom, Vagom i Jarcem.

Ribe

Iznenadni preokret na poslovnom planu popravlja vaš status. Podjelite svoje ideje sa nekim od autoriteta ili moćnih ljudi, dobićete svu moguću podršku. Odložite potpisivanje ugovora ili važnih papira za sljedeću nedelju. Promjena u odnosu sa partnerom znak je za uzbunu. Pokušajte da objektivno sagledate uzroke i odreagujete na vrijeme.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU