Dekor Tuzla – Vaši građevinski projekti u najboljim rukama

GD DEKOR MB je vodeće građevinsko preduzeće koje se bavi izvođenjem završnih radova.

Na tržištu egzistiraju duže od dvije decenije. Specijalizovani su za izvođenje svih vrsta završnih radova, kako na malim tako i na velikim stambeno-poslovnim objektima i objektima raznih namjena. Bilježe konstantan rast iz godine u godinu. Povećava se broj zadovoljnih klijenata, kao i broj zaposlenika.

”Mi smo moderna firma sa kvalitetno odabranim stručnim kadrom. Tim od skoro 50 zaposlenika  pokazuje uspjeh na svakom projektu zahvaljujući ozbiljnosti poslovanja, znanju i iskustvu. Zajedničkim snagama obavljamo sve poslove, te nastojimo kompletirati svaki posao u dogovorenom roku”, ističu iz Dekora.

Nude sve vrste završnih radova u građevinarstvu, i to:

  • Molersko-farbarski radovi – gletovanje, bojenje i sve vrste zidnih tehnika;
  • Gipskartonski radovi- obloge, zidovi i stropovi;
  • Fasaderski radovi;
  • Keramičarski radovi;
  • Podopolagački radovi;
  • Mašinsko malterisanje, mašinska izrada cementnog estriha te mašinsko bojenje i gletovanje;
  • Projektovanje, stručno savjetovanje i nadzor.

Pored osnovne djelatnosti u ne tako dalekoj prošlosti počeli su se baviti iznajmljivanjem, prodajom i kupovinom nekretnina. Sve informacije o nekretninama možete saznati na web stranici dekor.ba  

Dekor posjeduje trgovinu u kojoj nude širok asortiman građevinskog materijala, alata i opreme za završne radove.

”Nudimo vam sav potreban materijal za fasadu, gletovanje, bojenje, malter, glazuru, keramičarske i ostale radove. Kod nas možete kupiti sve vrste termičkih izolacija kao što su: staklena i kamena vuna, stiropor za fasadu, glazuru, izolacije zidova i stropova. Svi materijali koje prodajemo posjeduju ateste koje možete dobiti kao prilog. U našoj trgovini ćete pronaći sve što vam je potrebno kako biste napravili svoj dom toplijim i vedrijim. Uvjerite se da su naše cijene s obzirom na kvalitet materijala najpovoljnije na tržištu. Svaki dan pravimo akcije na određenim proizvodima. Možemo vam ponuditi različite proizvođače i različite klase materijala a sve prema vašim potrebama i mogućnostima a za određeni iznos prometa vam dajemo besplatan prevoz”, ističu iz ove firme.

Iznajmljuju građevinsku opremu za grube i završne radove, aluminijske, ramovske i cijevne skele. Uz kupovinu materijala za izvođenje fasaderskih radova nude trajnu akciju besplatnog iznajmljivanja skele u određenom vremenskom periodu!

”U toku našeg dugogodišnjeg rada možemo se pohvaliti velikim brojem nagrada, priznanja, zahvalnica i certifikata. Posebno smo ponosni na certifikat bonitetne pouzdanosti kojim smo se, u skladu sa finansijskim izvještajima i općim poslovanjem preduzeća, rangirali u sami vrh najpouzdanijih kompanija u BiH. Smatramo da su upravo ljudski potencijali kamen temeljac poslovanja i glavni pokretač razvoja, čime je vidljiva njihova važnost, te iz tog razloga iskazujemo zahvalnost svakom našem zaposleniku na njihovom doprinosu razvoja preduzeća.”

Ukoliko se odlučite za bilo koju vrstu završnih radova, kontaktirajte Dekor!
Posjetite ih u Simin Hanu u Tuzli, na adresi Hajrudina Mešića 126. i 128., na kojoj će Vas dočekati naše stručno i ljubazno osoblje.

Uz Vaše ideje i našu stručnost ćemo odgovoriti svim Vašim zahtjevima i očekivanjima

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU