‘Deset u pola’ Danisa Tanovića u tri termina u kinu Meeting Point

 Komedija Danisa Tanovića “Deset u pola” od 9. do 18. decembra zbog velikog interesa publike u kinu Meeting Point u Sarajevu prikazivat će se u dva termina: u 15.30 i u 20.30 sati, a 9.,10. i 12. decembra u tri termina: u 15.30, 17.30 i 20.30 sati.

Film bh. oskarovca Danisa Tanovića u prva četiri dana redovnog prikazivanja pogledalo je više od 6.000 gledatelja u kino dvoranama širom BiH, što je najbolji rezultat jednog bh. filma na domaćem box officeu u posljednjih 10-ak godina i tako nastavilo izuzetno pozitivan trend sjajnih otvaranja regionalnih naslova u bh. kinima, saopćeno je iz kina Meeting Point.

Cijene ulaznica za projekcije u kinu Meeting Point su 8 KM, 5 KM za studente i penzionere. Ulaznice su u prodaji online putem web stranice kina: VIDEO ili u Meeting Pointu svakog dana od 8 sati.

Sjajnu glumačku ekipu predvode Branko Đurić Đuro i Izudin Bajrović te mladi glumci sa Akademije scenskih umjetnosti u Sarajevu Kerim Čutuna i Helena Vuković.

“Deset u pola” nastao je u produkciji Obala Art Centra i Turske radio-televizije (TRT) i uz podršku BH Telecoma i Visit Sarajevo.

Film je na redovnom repertoaru kina u BiH, regiji i u većim evropskim gradovima. Regionalni kino-distributer filma je dugogodišnji partner Sarajevo Film Festivala Con film grupacija u saradnji sa kompanijama Art Vista i Oskar film.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU