Dnevni horoskop Bik: Očekuje vas uspjeh na poslu

Za sve pripadnike ovoga znaka imamo dobre vijesti jer će se u narednom periodu poboljšati financijska situacija i očekuje vas uspjeh na poslu.

Prema dnevnom horoskopu Bikovi će biti danas okruženi brojnim prijateljima posebno zbog naglašenog šarma. Šta vas čeka danas otkrijte u nastavku!

Pročitajte sedmični ljubavni horoskop OVDJE.

Ovan

Na samom početku sedmice ozbiljno ste prionuli na rad. Medjutim, finansijka situacija je i dalje loša. Ni emotivno se ne osjećate baš najbolje, pa su mogući nesporazumi u ljubavi. Dobro zdravlje.

Bik

Dnevni horoskop Bik: Veoma ste privlačni osobama suprotnog pola. Vaš naglašeni šarm čini vas izuzetno omiljenim u društvu, pa ćete danas biti okruženi brojnim prijateljima. Uspjeh na poslu i dobitak. Dobro zdravlje.

Karakterne osobine:

Bik nije impulsivan, veoma je strpljiv i oprezan, ali je zato vrlo istrajan u svojim namjerama. 

On ima veliku snagu i vitalnost, koja je, na žalost, vrlo često zavisna od spoljnjeg faktora. To se odnosi kako na ljubav, tako i na posao. Biku je potreban jak motiv da bi svoju latentnu energiju pokrenuo.

Drugi ga mogu danima nagovarati na nešto, ali ako nije motivisan, tvrdoglavo će se držati svoje odluke koja mu se, kasnije, može ‘olupati o glavu’.


Bik ne voli da ga prisiljavaju da nešto uradi, onda postaje tvrdoglav i koliko je prethodno bio istrajan u pozitivnoj toliko može biti istrajan (tvrdoglav) u negativnoj namjeri. Emotivno isprovociran Bik postaje egocentričan, ohol, a ponekad vrlo vulgaran u svojim reakcijama.

On, vrlo često, ne reaguje direktno, ali zato zna da se dugo duri trpeći ‘nepravednu sudbinu’. Kada je ljut ili bijesan vrlo je opasan – imajte to na umu!

Kada se zaljube, plutaju u barci bez imalo vjetra, koji bi narušio vaše zadovoljstvo. Ako ne uspiju u prvom pokušaju da osvoje naklonost simpatije, spremni su na druženje kako bi joj se približili.

Kupuju partneru sitne poklone kako bi mu se približili. Bikovi imaju veliki smisao za ljubavne igre. Kada gube, postaju tvrdoglavi i uporni, pa lako mogu izgubiti stečene pozicije.

dnevni horoskop bik

Blizanci

Skloni ste fantazijama, posebno u ljubavi. Najbitnije je da danas ne donosite nikakve važne odluke, već da se prije svega odmarate i zabavljate, naravno, sa partnerom. Probajte igre na sreću.

Rak

Potpuno ste spremni za novu ljubavnu avanturu. Danas ćete imati izuzetnu priliku za nova iskustva po tom pitanju. Na poslu je sve dobro. Uskoro bi mogli da odete na jedan dalji put. Uživajte.

Lav

Danas očekujte puno posla, pa ćete biti skloni i da zaboravite na sebe. Finasije se popravljaju. Više bi vam prijalo da se malo opustite. Zdravlje je nestabilno. Imate priliku za odlazak na poslovni put!

Djevica

Svoje probleme sa partnerom nastojite da riješite tako što ćete ući u novu vezu. To vam možda i nije baš najmudrija opcija. U svakom slučaju, imaćete naporan dan sa partnerom. Problemi na poslu.

Vaga

Vaša profesionalna strast i dalje ne jenjava. Puno radite, a danas možete da očekujte pravi uspjeh i to prije svega kroz novčani dobitak. Zdravlje je dobro, a odnos sa partnerom odličan!

Škorpija

Nakon nekoliko dana pauze, ponovo ste spremni da se prepustite emocijama. Sa partnerom ostvarujete odličan kontakt i to vas čini ispunjenim. Ipak, imaćete manje porodične probleme.

dnevni horoskop bik

Strijelac

U vašem ljubavnom životu dolazi do promjena. Imate utisak da vam je partner mnogo slobodniji nego prije i da je sklon flertu. Moguće su rasprave. Imaćete probleme u saobraćaju, budite oprezni!

Jarac

Veoma ste poslovno angažovani, ali to vam ni najmanje ne smeta da održite dobar odnos sa partnerom. Imaćete malu prepirku oko finansija sa nadredjenima na poslu. Manje se nervirajte i vozite pažljivije.

Vodolija

Skloni ste razmišljanju o sebi i traženju nekog smisla u životu. Ljubavno, emotivni život je nešto pomućen, pa se osjećate dosta zbunjeno. Vrijedno radite i očekuje vas uspjeh na poslu. Zdravlje je dobro.

Ribe

Ovo je jedan od onih dana kada vam se čini da će vam se svijet srušiti na glavu. Poslovi ne idu kako bi trebalo, a situacija u kući je blago depresivna. Najviše će vam prijati da budete sami.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU