Dnevni horoskop Djevica: Danas više pažnje posvetite vašem zdravlju

Počnite se više hraniti zdravo i vježbati

Djevice će ove sedmice biti sklone mijenjaju planova. Zbog toga dnevni horoskop Djevica preporučuje da ne dajete čvrsta obećanja koja ne možete ispuniti. Šta ostale horoskopske znakove očekuje danas pročitajte u nastavku.

Ovan

Odložite bilo kakvo komuniciranje vaših ideja pretpostavljenima. Fokusirajte se na iznalaženje rješenja za postojeći problem sa saradnicima na poslu. Niste sasvim zadovoljni finansijskim rezultatima. Opet ste zaljubljeni.

Bik

Svoj izuzetan dar za improvizaciju dokazujete ponovo u prevazilaženju neke sporne poslovne situacije. Slijedite svoju intuiciju u nekoj vrlo osjetljivoj situaciji sa pretpostavljenima. Puni ste energije i iskoristite ovaj pozitivan period da uradite ono što ste planirali. Finansijska situacija je bolja ali još uvjek niste sasvim zadovoljni. Neko iz prošlosti oživljava lijepe uspomene.

dnevni horoskop djevica

Blizanci

Nemate baš puno strpljenja i olako ulazite u rasprave koje mogu da prerastu u sukobe. Sve možete da postignete samo ukoliko ne forsirate svoje stavove ili agresivno nastupate. Rizičan potez u vezi sa karijerom sada može da bude isplativ. Pokušajte da opustite i fokusirate na svoje prioritete. Prijatni razgovori sa nekom osobom rođenom u augustu.

Rak

Čvrsto ste rješili da se držite svojih postavljenih ciljeva. Niko i ništa vas ne može odvratiti od onoga što ste naumili. Sada vaša dosljednost impresionira. Ne dozvolite da vam neko pokvari dobro raspoloženje ili vas dovede u neprijatnu situaciju svojim komentarima. Samo su ljubomorni. Povećani auto troškovi.

Lav

Upornost će vam se vrlo isplatiti. Projekat na kome radite već duže vrijeme sada ima sve šanse da se konačno ostvari. Emotivno reagujete na nečije provokacije ali ipak srčano branite svoje stavove. Ukoliko niste u vezi ili braku sada je trenutak da konačno priznate i sebi i toj osobi koliko vam znači. Budite hrabri, nećete se pokajati.

Djevica

Iako je situacija na poslu bolja još uvjek ste pod blagom tenzijom. Ne preuzimajte previše obaveza i ne obećavajte ono što nećete moći da ispunite. Često ćete mjenjati planove ove sedmice pa pokušajte da ne dajete čvrsta obećanja. Smiruje se situacija sa partnerom. Posvetite dužnu pažnju vašem zdravlju, ishrani i vježbanju.

Vaga

Neočekivana situacija na poslu vraća vam tako potrebnu dozu uzbudjenja. Brza reakcija na neki poslovni problem donjeće vam poene i mogućnost da ubrzo napredujete. Dobijate informaciju koja na prvi pogled izgleda bezvrijedno, kasnije će se pokazati kao ključna. Ne otkrivajte svoje namjere. Drastične situacije na porodičnom planu.

Škorpija

 

Neočekivana prilika za zaradu čini vam se primamljivom, odložite konačnu odluku za sljedeću nedelju. Trenutno su moguća nepredvidjena iznenadjenja. Ukoliko ste u poslovno partnerskom odnosu obratite pažnju riskantne finansijske odluke. Mogući su nepremostivi problemi u odnosu sa prijateljem. Neko ne može da odoli vašem magnetičnom šarmu.

dnevni horoskop djevica

Strijelac

Izgleda da ćete morati da napravite totalni preokret na planu vaše karijere. Ne odvija se sve kako ste planirali. Problemi sa autoritetima se produbljuju. Odradjujete neke obaveze koje ste do sada odlagali. Finansijsko spekulisanje trenutno nije preporučljivo. Odlažete planirani duži put.

Jarac

Radoznalost, inventivnost ili elokventnost može vam otvoriti neke nove poslovne mogućnosti. Otvorite širom oči i slušajte pažljivo. Putevi Gospodnji su nedokučivi pa tako i neočekivan susret može da znači početak izuzetno produktivne saradnje. Provodite više vremena sa partnerom ukoliko želite da provučete neki svoj finansijski plan.

Vodolija

 

Pokušajte da se šarmantno izvučete iz neke problematične situacije na poslu. Drastična dogadjanja na poslovnom planu vas brinu pa bi bilo dobro da preispitate da li ste na pravom putu. Za sada sačekajte sa donošenjem ključnih odluka ali se pripremite na neočekivane obrte. Ukoliko se bavite privatnim poslom odložite pregovore.

Ribe

Ne ignorišite neku poslovnu mogućnost koja nije u direktnoj vezi sa vašom profesijom. Budite kao i uvjek fleksibilni i ne propuštajte izuzetnu šansu za preokret i perspektivnu novu karijeru. Avanturistički duh i radoznalost može vas odvesti u potpuno nepoznate vode. Ne brinite, povoljni vjetrovi idu u vaša jedra. Nekoga ste potpuno zaveli.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU