Dnevni horoskop za 01.02.2022.

Ovan


U toku današnjeg dana ćete biti nešto impulsivniji nego inače pa ne reagujte prebrzo u svojim bitnim poslovnim i emotivnim relacijama. Porodični i poslovni segment će biti teško uskladiti. Očekujte nerazumijevanje od onih koji su vam najbliži.

Bik

dnevni horoskop za 01.02.2022.
Moguće je da vas tokom današnjeg dana suviše opterećuje problematika oko finansijskog segmenta ili dogovora sa važnim saradnicima. Ne brzajte sa nekim izjavama da ne biste pokvarili sebi šanse za uspjeh. U odnosu sa voljenom osobom mjerite riječi, možete je nehotice uvrijediti ili povrijediti.

Blizanci

dnevni horoskop za 01.02.2022.
Današnji dan vam donosi promjenjivo raspoloženje i osjećaj da vam neke situacije izmiču iz ruku i da nećete uspjeti da ih uspješno okončate. Možda je bolje da se malo povučete i date sebi vremena da razmislite. Intenzivno razmišljate o nekome, ali se ne usuđujete da napravite prvi korak.

Rak

dnevni horoskop za 01.02.2022.
Kolega vam danas može izložiti jedan plan, o kojem bi svakako vrijedilo razmisliti. Doduše, vrlo ste oprezni pa se nećete upustiti ni u šta tek tako, ali ipak uzmite u obzir i ovu opciju. Kako dan bude odmicao, potreba za voljenom osobom će postajati sve jača. Dosta intenzivan kontakt danas.

Lav

dnevni horoskop za 01.02.2022.
Taman ste mislili da ste jedan posao odradili bez ikakve veće problematike, a do vas stižu informacije o odlaganju ili prolongiranju. Takođe, neki papiri vam mogu napraviti problem. U razgovoru sa voljenom osobom se ne istrčavajte i dva puta razmislite prije nego što nešto kažete, jer vam može zamjeriti.

Djevica

dnevni horoskop za 01.02.2022.
Dobili ste neke informacije koje su vam bile potrebne, ali ovo je daleko od onoga što ste zamišljali ili čemu ste se nadali. Nećete biti zadovoljni, ali ćete se truditi da to prikrijete. Obaveze voljene osobe vas mogu spriječiti da provedete popodne zajedno. Ovo će dosta uticati na vaše raspoloženje.

Vaga

dnevni horoskop za 01.02.2022.
Neko pokušava da vas ubijedi po jednom pitanju, ali vi ne želite da ga saslušate. Vaši su stavovi utvrđeni i nećete dozvoliti da vam ih drugi tek tako mijenjaju. Ipak, u sebi ćete razmišljati da li ste na pravom putu. Nesigurnost po pitanju odnosa sa voljenom osobom. Sumnjate u neke njene izjave.

Škorpija

dnevni horoskop za 01.02.2022.
Cijeli dan ćete provesti u nekoj jurnjavi i gužvi, ali generalno na kraju dana nećete biti zadovoljni onim što ste postigli. Suviše se toga sada postavlja kao prepreka i usporava vas. Osjećate jaku potrebu da se pokrenete prema nekome, ali se suzdržavate i lomite u sebi.

Strijelac

dnevni horoskop za 01.02.2022.
Pred vama je more obaveza koje morate završiti, a raspoloženje vam je daleko od dobrog. Pored ovoga potrebno je da pokrenete neku komunikaciju sa bitnim saradnikom, a ni sami ne znate šta ćete mu predložiti. Loša komunikacija sa voljenom osobom, možda je bolje neke stvari i prećutati.

Jarac

dnevni horoskop za 01.02.2022.
Imate osjećaj da nećete moći da isplivate iz ogromne količine obaveza koja se danas sručila na vas. Iako ćete se truditi, pitanje je da li ćete uspjeti sve da ispoštujete. Nemate dobru komunikaciju sa saradnicima. Teško uspijevate da se posvetite emotivnom partneru, niste raspoloženi.

Vodolija

dnevni horoskop za 01.02.2022.
Impulsivnost u nastupu vam danas definitivno ne ide naruku. Svojim lošim potezima možete pokvariti mišljenje nadređenog o vama. Nervoza vas drma i u odnosu sa voljenom osobom. Htjeli biste da joj “sručite” neke riječi u lice, ali pokušavate da se suzdržite. Iskulirajte malo, osamite se.

Ribe

dnevni horoskop za 01.02.2022.
Ako ste se oslonili na nečija obećanja, vrlo brzo ćete shvatiti da ste “ispaljeni”. Umjesto da bjesnite i napravite svađu, samo zapamtite i vratite istom mjerom kada vam se ukaže prilika. Dan je loš za komunikaciju sa voljenom osobom. I vi i druga strana možete izgovoriti neke teške riječi.

Autor: minimagazin.info

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU