Dnevni horoskop za 01.04.2022.

Ovan


Moraćete dosta da se potrudite da biste ostvarili zadovoljavajuću komunikaciju sa onima sa kojima radite danas. Kolege se ponašaju, po vašem mišljenju, čudno i nepredvidivo. Jake strasti prema osobi sa kojom se povremeno susrećete preko poslovnih okolnosti.

Bik

dnevni horoskop za 01.04.2022.
Blago ste nervozni, jer se danas u poslovnom segmentu situacije odvijaju mnogo brže nego inače. Teško vam je da se snađete u nekim protivrječnim informacijama koje vas zasipaju sa svih strana. U odnosu sa partnerom sitnice kvare dobar odnos. Postoji mogućnost nesporazuma i sitnijih trzavica.

Blizanci

dnevni horoskop za 01.04.2022.
Iako shvatate da ste možda po jednom pitanju pogriješili, nemate namjeru da popustite. Ne dozvoljavate da vam drugi nameću svoja mišljenja pa čak i po cijenu da se sa kolegama “pokačite”. U odnosu sa voljenom osobom vam neke situacije jako smetaju.

Rak

dnevni horoskop za 01.04.2022.
Osoba iz vašeg kolegijalnog okruženja pokušava da vas ubijedi da radite stvari na njen način. Zarad dobrih odnosa, pristaćete i na neke uslove koji vam trenutno ne odgovaraju. Skloni ste da se povlačite pa će se to manifestovati i u odnosu sa voljenom osobom – okrećete stvari na šalu, ne želite raspravu.

Lav

dnevni horoskop za 01.04.2022.
Dobili ste poslovnu ponudu koju bi vrijedilo razmotriti, ali definitivno ne treba donijeti odluku na brzinu. Potražite pomoć ili savjet od osobe u koju imate puno povjerenje. Nešto lošiji odnosi sa ukućanima, ali i sa emotivnim partnerom. Oboje ste naelektrisani i spremni za raspravu i za najmanju sitnicu.

Djevica

dnevni horoskop za 01.04.2022.
Dan je u priličnoj mjeri ispunjen obavezama i onim redovnim, ali i onim nepredviđenim i sigurno je da ćete ga teškom mukom “izgurati”. Obavezno drugi dio dana iskoristite da se odmorite i predahnete. Voljena osoba vam može prebaciti što nemate vremena za nju. Pokušajte da objasnite.

Vaga

dnevni horoskop za 01.04.2022.
Vi se inače lako uklapate i ostvarujete kontakt sa kolegama i poslovnim saradnicima, ali danas kao da pričate različitim jezicima. Svi vas više ili manje nerviraju i postoje predispozicije i za rasprave, ali i za greške u dogovorima. Emotivni partner ne razumije zašto opet bjesnite na njega.

Škorpija

dnevni horoskop za 01.04.2022.
Neko od vas danas može tražiti uslugu ili pomoć. Ne želite da ovu osobu odbijete, jer je i ona vama priskočila kada vam je to bilo potrebno, ali prosto ne znate kako da pronađete vrijeme još i za to. Komunikacija sa više osoba, moguće je da je jedna od njih bivši emotivni partner.

Strijelac

dnevni horoskop za 01.04.2022.
Umjesto da se okrenete svojim obavezama i posvetite se onome što morate obaviti, vi brinete tuđe brige i opterećujete se nekim stvarima koje definitivno ne možete promijeniti. Neki od vas mogu biti zabrinuti i zbog lične problematike, koja se može vezivati za člana porodice, ali i za emotivnog partnera.

Jarac

dnevni horoskop za 01.04.2022.
Neophodno vam je da danas budete dosta skoncentrisani, jer postoji opasnost od pravljenja grešaka. Neko je bez pravog razloga neprijatan prema vama, što vas suštinski dosta pogađa. Neko ko vam se dopada i privlači vas, kao da je odustao od komunikacije sa vama. Sve rjeđe razgovarate.

Vodolija

dnevni horoskop za 01.04.2022.
Današnji dan donosi vam dobro raspoloženje, ali i potencira na blagoj nervozi. Čini vam se da se sve što želite da uradite pretjerano odugovlači bez ikakvog pravog razloga. Ne možete da sakrijete nezadovoljstvo kada je susret sa voljenom osobom u pitanju. Opet odlaganje ili kašnjenje.

Ribe

dnevni horoskop za 01.04.2022.
Imate osjećaj da neke situacije možete “očas posla” riješiti, ali nikako da u sebi nađete dovoljno elana i volje da se pokrenete. Previše ste statični ovih dana, živnite malo! Emotivno ste nesređeni i to je vidljivo već svima oko vas. Ne moraju baš svi da znaju za vaše brige i probleme.

Autor: minimagazin.info

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU